Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

1e AaltenDagen 26 juli

AaltenDagen van streek! Donderdag 26 juli

Een gevarieerde zomerse markt, een grote kinderrommelmarkt, leuke straatacts, het spectaculaire kratten stapelen, dans op het podium, livemuziek op de avond en heel veel bruisende gezelligheid. Dat zijn de AaltenDagen zoals de meeste mensen ze kennen. Echter is er voor dit jaar iets nieuws . . . !

Aalten is van Streek!
Dit jaar is er als noviteit een thema gekoppeld aan de eerste Aaltendag!
Het thema ‘Streek’ zal tijdens deze dag sterk naar voren komen.
Dat betekend o.a. dat de ondernemende standhouders zoveel mogelijk uit de streek komen en streekproducten aanbieden. Ook ambachten uit Aalten en omgeving zullen op diverse locaties te zien zijn.

Verkoop je een streekproduct of voer je een oud ambacht uit?
De organisatie mag zich op dit moment verheugen op al veel aanmeldingen voor deze speciale AaltenDag. Een groep jonge ondernemers ondersteunt hen hierbij met nieuwe ideeën en het benaderen van de ondernemers in de Streek. Wel ìs er nog ruimte voor een aantal extra kramen of een oud Ambacht. Wil jij ook je streekproduct verkopen of een ambacht uitoefenen voor het publiek? Geef je dan nu op voor een plek tijdens de eerste AaltenDag, donderdag 26 juli! Mail voor opgave of meer informatie naar info@sap-aalten.nl en we nemen contact met je op.

De AaltenDagen hebben een uitgebreid programma, zo is er op iedere AaltenDag de weekmarkt van 8:00 tot 12:00 uur en de bekende zomerse markt start vanaf dit jaar al ’s morgens om 11:00 uur om ’s avonds om 19 uur af te sluiten en over te gaan in de avond met livemuziek en veel gezelligheid.

Belangrijkste informatie
Evenement: AaltenDagen
Datums: De donderdagen 26 juli, 2, 9 en 16 augustus
Locatie: Het centrum van Aalten
Entree: Vrije toegang
Meer informatie: www.aaltendagen.com