Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Aaltens Senioren Songfestival

Het Aaltens Senioren Songfestival

AALTEN – Niet in Rotterdam of Maastricht maar in AALTEN wordt op zondag middag 15 maart het Aaltens Senioren Songfestival georganiseerd. Van 14:00 tot 17:00 hebben Aaltense senioren de mogelijkheid om hun muzikale talenten te laten horen. Zang, instrumentaal of met een groepje; op het podium bij ’t Noorden is alles toegestaan.

Een driekoppig jury zal de kandidaten beoordelen en een uiteindelijke winnaar uitkiezen. De jury bestaat uit niemand minder dan wethouder Joop Wikkerink, Marco van Lochem van radiostation AFM en de muzikale Gilbert van Zolingen. Verder zal talentverbinder Richard Jongetjes de show begeleiden en presenteren. Kortom, het belooft een gezellige en muzikale middag te worden. Bent u een van de muzikale senioren van Aalten en heeft u zin om weer op het podium te staan? Geef u dan op via het telefoonnummer 0543-472551 (’t Noorden). Maar ook wanneer u minder muzikaal bent, bent u natuurlijk van harte welkom om in het publiek plaats te nemen.

Entree bedraagt €5,00 inclusief een kopje koffie en een warm hapje. Om half 2 zal de zaal open zijn en om 14:00 begint het grote muziek spektakel! Aansluitend van het Songfestival is er de mogelijkheid om te reserveren voor een broodmaaltijd in een van de zalen van ’t Noorden. Hiervoor graag wel reserveren, de broodmaaltijd bedraagt €12,50 per persoon.