Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Bockbierdag Aalten

BockbierDag & Koopzondag in Aalten 30 september

AALTEN De laatste zondag in september is dit jaar in Aalten de introductie van Nederlands bekendste speciaal bier: het Bockbier. Op de Markt en bij café Schiller kunnen speciale bockbieren worden geproefd. De winkels in het centrum zijn deze 30e september open.

Een mooie combinatie op deze zondag 30 september: de traditionele BockbierDag met de Koopzondag. Bij de Aaltense winkels is het gezellig winkelen met leuke acties en in de straten zullen verschillende activiteiten te zien zijn en de markt en de cafés staan in het teken van vele soorten bockbier.
De Vendeliers van Sint Helena zullen traditioneel de BockbierDag openen en het eerste vat Bockbier wordt op de Markt aangeslagen door de nieuwe Wijnkoningin Mirthe en haar prinsessen Laura, Daniëlle en Annet. Alle op dat moment aanwezige bezoekers zullen hier op een mooi glas Bockbier worden getrakteerd! De diverse horeca verzamelt op de Markt en serveert bij de verschillende bockbieren passende gerechtjes. Bij Schiller en op de Markt klinkt er livemuziek deze middag.
De tuin van Café Schiller biedt plaats aan een bockbiermarkt, met meer dan tien bockbieren van de tap. Een dag waarop bezoekers ook met een strippenkaart de specialiteit van de brouwers kunnen proeven: op de Markt en bij Schiller.

Koopzondag: 30 september 2018: 12:00 – 17:00 uur.
BockbierDag: vanaf 13:00 uur staan de Aaltense kasteleins en tappers klaar om u de heerlijke bockbieren te laten proeven.
Kijk voor meer info op www.bockbierdag.nl

Bockbieren ’t Noorden op de Markt:
Grolsch Herfstbock
Grolsch Weizenbock
Grolsch Weizen
ScheldeBrouwerij: Wildebok
Van Moll: Opgebokt!
VandeStreek: Bock jij of Bock ik? (<0,5%)