Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Boergondisch Oktoberfeesten weekend

Boergondische Oktoberfeesten

Zaterdag van 19:00 tot 00:00
Zondag van 13:00 tot 21:00
Entree is Gratis, maar vol=vol

Het wordt tijd om je Dirndl en Lederhose uit de kast te halen. Is hij nog wat schmutzig van de vorige keer? Hier wat schoonmaak tips! 

Tijdens de Boergondische Oktoberfeesten is er genoeg te eten en natuurlijk moeten de pullen bier ook leeg worden gedronken. We hopen natuurlijk op een mooie nazomer. Gelukkig hebben we de wijsheid van onze Jan nog. “Slecht weer besteet niet, slechte kleding wal!” zei Jan van Boergondië altijd – en Jan hef nog wal wat regen cape’s offer voor oew!

Mocht je het nog steeds koud hebben dan hebben we natuurlijk gedacht aan een sportieve oplossing. Voor de haard hebben we namelijk nog hout nodig, dus de boomstammen kunnen gehakt en gezaagd worden en een hoop spijkers moeten de kop nog ingeslagen worden. Het beloven mooie dagen te worden!

LET OP: Pas op veur den spieker den volgend’n ochtend!

BOERGONDIE = Levensgenieters vieren ’t leven!

Een heerlijk ruim boergondisch terras in de groene omgeving van de Achterhoek. Dit is dé plek in Aalten en omstreken om deze zomer in alle rust en ruimte met elkaar samen te komen en te genieten van heerlijke dranken en bites. Hier wordt genoten onder het mom van de alom bekende BV-Methode, de boerenverstand methode. Iedereen wil naar Boergondië!

Nog vulle meer info hier te vinden: www.boergondie.com