Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Bokken en Beuken met de Borghmannen

Boergondië geopend van 19:00 tot 00:00
Ticket bedraagt € 10,- inclusief 2 bokbieren

De herfst komt eraan en dat betekent dat de bokbieren geproefd moeten worden! Samen met stadsbrouwerij de Borghman hebben wij zitten denken: Hoe zullen de bockbieren van dit jaar zijn? Omdat we waarschijnlijk niet de enige zijn die de bieren willen proeven organiseren we samen het Bokken en Beuken met de Borghmannen. Genieten met bokbieren van zowel de tap als van de fles onder het genot van het beruchte ‘Aaltens plenksken’. Op welk biertje stem jij?

We hopen natuurlijk op een mooie nazomer. Gelukkig hebben we de wijsheid van onze Jan nog. “Slecht weer besteet niet, slechte kleding wal!” zei Jan van Boergondië altijd – en Jan hef nog wal wat regen cape’s offer voor oew!

Bestel hier uw tickets!

BOERGONDIE = Levensgenieters vieren ’t leven!

Een heerlijk ruim boergondisch terras in de groene omgeving van de Achterhoek. Dit is dé plek in Aalten en omstreken om deze zomer in alle rust en ruimte met elkaar samen te komen en te genieten van heerlijke dranken en bites. Hier wordt genoten onder het mom van de alom bekende BV-Methode, de boerenverstand methode. Iedereen wil naar Boergondië!

Nog vulle meer info hier te vinden: www.boergondie.com