Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Ein abend der Slingetaler

Liefhebbers van Egerländer- en Böhmische blaasmuziek, Alpenländische Volksmusik en Duitse Schlagers kunnen op zaterdag 30 september weer genieten tijdens ‘Ein Abend der Volksmusik’ in Partycentrum ‘t Noorden in Aalten.
Die Slingetaler presenteren, evenals de voorgaande jaren weer een non-stop muziekprogramma met uiteenlopende muziek uit de Alpenlanden. Dat de Duitstalige Volks- en Schlagermuziek weer een steeds grotere populariteit geniet blijkt wel uit de grote belangstelling tijdens het Frühschoppen op kermissen, volks- en oktoberfeesten en speciale thema avonden zoals Ein Abend der Volksmusik.

Gastorkest
Evenals voorgaande jaren is er weer een gastorkest uitgenodigd. Deze keer is keuze gevallen op De Bonkenbargkapel uit Oldenzaal. De Bonkenbargkapel is een enthousiaste kapel, die al vele jaren meedraait in de wereld van de Egerländer Blaasmuziek. Sinds 1958 bestaat deze kapel, eerst als onderdeel van de Koninklijke Muziekvereniging Semper Crescendo te Oldenzaal, nu als zelfstandige vereniging. De naam “Bonkenbarg” ontleent de kapel aan een hoger gelegen stadsdeel, de plek waar tevens de kapel gehuisvest is.

Twee podia
De opzet van de avond doet denken aan een Oktoberfest, waarbij ‘gemütlichkeit’ voorop staat. Met publiek aan tafels en aan beide uiteinden van de zaal een podium kunnen beide orkesten elkaar snel afwisselen, waardoor er een non-stop programma wordt geboden. Met deze zaalindeling is er voor iedereen die een kaartje koopt een zitplaats beschikbaar.

De avond, op zaterdag 27 oktober 2019, begint om klokslag 19.30 uur en zal rond middernacht worden afgesloten.

Kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Partycentrum ‘t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44, tel: 0543 427551

en Primera Aalten, Bredevoortsestraatweg 8.

De kaarten kosten € 8,- in de voorverkoop en € 10,- ‘s avonds aan de zaal.

Ook zijn kaarten te bestellen via de website: www.slingetaler.nl.