Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

JUMBO Sinterklaas Feest

Sinterklaas feest Aalten

Jumbo Sinterklaasfeest met Pietendisco bij ’t Noorden

Zondag 25 november van 15:00 tot 16:30 uur het JUMBO Sinterklaas Feest in de Molenzaal van ‘t Noorden. Wat is het toch weer spannend elk jaar. En wanneer de Sint een hele week in ons land is, komt hij naar ’t Noorden om daar het grote spetterende Sinterklaasfeest te vieren van de Jumbo, samen met al de kinderen.

Elk jaar viert het team van Jumbo Leussink met heel veel kinderen het Sinterklaasfeest bij ’t Noorden. Met dansende, swingende, grappige en lieve pieten. Dit jaar wordt het extra leuk met de pietendisco en ook dit jaar komt Magali van DanzArte met haar jonge dansers om het feest weer helemaal af te maken.

Kleurplaat
Wil jij er ook bij zijn als Sinterklaas komt bij ’t Noorden? Haal dan de kleurplaat op aan de balie bij Jumbo Leussink, kleur deze mooi in en bij het inleveren ontvang je het entreebewijs voor het grote spetterende Sinterklaasfeest op zondag 25 november van 15:00 tot 16:30 in de grote zaal van ’t Noorden.

Neem je ouders mee
Neem je ouders gewoon mee, voor hen is plek achter in de zaal of ook tussen jullie in om het feest lekker mee te vieren. Kom zondag 25 november om 15 uur naar ’t Noorden en vier het grote Sinterklaasfeest met de Jumbo!

Partycentrum ’t Noorden
Lichtenvoordsestraatweg 44 in Aalten
‘Thuis in Feesten!’