Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Kerstbrasserie

Beleving tijdens de Kerstbrasserie bij ’t Noorden.
AALTEN – Zondag 8 december is het weer winters genieten bij Partycentrum ’t Noorden. Samen met Jumbo Leussink en vele andere lokale winkeliers en ondernemers wordt er opnieuw een verrassende brasserie georganiseerd. Dit jaar met een nieuwe opstelling en met nog meer lokale bedrijven! Er kan genoten worden van heerlijke hapjes, prachtige kerstaankleding, de zingende kerstman en binnen zal er muziek te horen zijn van Popkoor Friends. Kortom, een winters gezelligheid spektakel!

Meer dan 25 bedrijven zullen inspiratie geven voor de naderende feestdagen op de jaarlijkse kerst brasserie bij Partycentrum ’t Noorden. Jumbo Leussink staat er met uiteenlopende feestelijke hapjes. Er zijn verschillende branches vertegenwoordigd, maar ook de Kerstman is uiteraard van de partij.

Buiten op het terras, tussen de kerstbomen van De Bree, is het lekker warm tussen de vuurkorven onder het genot van een glaasje glühwein, warme chocolademelk of heerlijke gerechten van de Jumbo. Voor de kinderen is de trein in de speeltuin omgetoverd tot een kersttrein en elk kind mag gratis mee.

De brasserie is geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur. De toegang is vrij.
Kijk voor meer informatie op www.brasserieaalten.nl