Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Magische avond met Jarno di Parno

Boergondië geopend van 19:00 tot 00:00
Jarno di Parno van 21:30 tot 23:30
Entree is gratis

Jarno di Parno is een ervaren goochelaar en mentalist met humor, stijl en een originele kijk op de hedendaagse magie. Zijn wonderbaarlijke goochel optredens zijn interactief, onderhoudend en van een spraakmakend hoog niveau. Jarno is een vindingrijke mentalist die al jaren werkt aan de nieuwste illusies, de moeilijkste trucs en de vreemdste gedachten-experimenten. Krankzinnige vondsten, absurde experimenten en heel veel training staan aan de basis van zijn optredens. Gedurende avond zal Jarno di Parno jullie van dichtbij gaan vermaken aan tafel. Hedendaagse magie en illusies recht onder je neus waarbij je stil staat van verbijstering en verwarring. Wees getuige van een uniek staaltje entertainment waar nog lang over zal worden nagesproken.

Graag vragen we aan u om tijdens deze avond geen foto’s of video’s te maken. Beleef en geniet in het echt en niet op een klein schermpje.

BOERGONDIE = Levensgenieters vieren ’t leven!
Een heerlijk ruim boergondisch terras in de groene omgeving van de Achterhoek. Dit is dé plek in Aalten en omstreken om deze zomer in alle rust en ruimte met elkaar samen te komen en te genieten van heerlijke dranken en bites. Hier wordt genoten onder het mom van de alom bekende BV-Methode, de boerenverstand methode. Iedereen wil naar Boergondië!

Nog vulle meer info hier te vinden: www.boergondie.com