Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Movember: De Glazen Boterham

Zondagmiddag 17 november start De Glazen Boterham de eerste uitdaging bij ’t Noorden in Aalten!

Movember staat weer voor de deur. Afgelopen jaren hebben we als “Glazen Boterham” ons ingezet voor de Movember Foundation. Deze stichting houdt zich bezig met het werven van fondsen voor onderzoek, behandeling en alle zorg rondom prostaat- en teelbal kanker. Er zijn vele projecten van de grond gekomen, maar toch is er nog veel nodig voor deze vaak onderbelichte mannenziektes. Bij Movember is het de bedoeling dat we een uitdaging aangaan en die laten sponsoren. We hebben hiervoor 2 uitdagingen uitgekozen:

  1. 30 SONGS UITDAGING. Onze eerste uitdaging dit jaar is het volgende: in 3 uur tijd 30 liedjes zingen, voor elke dag in November één. Dit gaat plaatsvinden op 17 november van 15.00u tot 18.00u in de Wiekenzaal van Partycentrum ’t Noorden. Tussen de sets door kunnen plaatjes aangevraagd worden bij “DJ Doctor Jukebox”. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze muzikale en zeker gezellige middag met ons mee te maken. U kunt ons sponsoren voor minimaal 5 euro.
    Kom zondag 17 november allemaal naar café restaurant ‘t Noorden, de Wiekenzaal is geheel belangeloos beschikbaar gesteld. Familie Hüning is erg enthousiast over dit initiatief en heeft ook toegezegd dat een deel van de opbrengst van de consumpties naar MOvember zal gaan. Daar willen we de familie nu al hartelijk voor bedanken. Kom even sfeer proeven, zien we jullie dan? 😃
  2. SNORRENTOCHT. De tweede uitdaging is de “Snorrentocht”, een wandeling van 12 km door het mooie buitengebied van Aalten. U kunt starten op zondag 1dec tussen 9.00u en 12.00u vanaf havezate “De Ahof “ in Aalten . Halverwege is er een stop bij “Het Karpermeer” en de tocht eindigt weer bij “De Ahof”. Daar staan soep en koffie/thee voor u klaar. Door aan deze wandeling deel te nemen sponsort (minimaal 5 euro) u onze Movember actie.
    Mocht u verhindert zijn om aan één van deze activiteiten deel te nemen en u wilt ons toch sponsoren dan kan dat natuurlijk ook. Op de MOvember site staan wij ook als team “Glazen Boterham” vermeld.  U kunt daar ook uw bijdrage rechtstreeks doneren.
    En als het even kan…………………. doe ook mee met de Movember actie!

Snorrige groet,

De Glazen Boterham

Wie zijn Glazen Boterham?

Gerard, Hans, Theo, Gerrit, Ed en Henk; Zes buurmannen uit Aalten die één keer per maand met elkaar aan de keuken tafel zingen. Daarnaast hun bekendheid nu gebruiken om geld in te zamelen voor de bestrijding van prostaatkanker. De mannen vormen al dertien jaar mannenkoor De Glazen Boterham. Omdat één van hen herstellende is van prostaatkanker besloten ze mee te doen aan de actie Movember, een wereldwijde stichting die zich inzet voor mannenziektes als prostaatkanker.

Volg ze via Facebook: https://www.facebook.com/deglazenboterhamaalten/