Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Pietendiploma & Pepernoten bakken

Pietendiploma

Heb je een foto of video als bewijs voor je pietendiploma met hashtag #NoordenPietenschool ? Dan heb jij het Pietendiploma verdiend en ben je nu een echte hulppiet.

Vandaag op 21 november kan je je diploma ophalen bij ’t Noorden

Van 15 november tot 5 december is er voor Sinterklaas de mogelijkheid om in een speciale Sinterklaas hotelkamer op het terras van ’t Noorden te overnachten. Op zaterdagmiddag 21 November tussen 15:00 en 17:00 kunnen de Pietendiploma’s opgehaald worden bij deze slaapkamer, waar ook Sinterklaas en Hoofdpiet aanwezig zullen zijn. Natuurlijk mogen er kleurplaten gegeven worden en een mooie foto samen met Hoofdpiet en Sinterklaas gemaakt worden. Sinterklaas heeft er zin in, maar zal jullie hulp nog een keer moeten vragen… de pepernoten in Aalten zijn bijna op!

Pepernoten bakken

Ojee, Hoofdpiet heeft samen met kok Bryan heel hard zijn best gedaan om alle pepernoten te bakken voor de Aaltense kinderen, maar het zijn er niet genoeg. Kun jij Piet helpen? Hoofdpiet en kok Bryan hebben speciaal voor jou een workshop video gemaakt waarin ze precies voor doen hoe de pepernoten gebakken moeten worden. Ook hebben ze speciale zakjes gemaakt waarin alles zit wat jij nodig hebt om de lekkerste pepernoten te maken.

Deze zakjes kunnen opgehaald worden op 21 november tussen 15:00 en 17:00 bij de slaapkamer van Sinterklaas! Voor de papa’s en mama’s, de zakjes bedragen €5,00 per zakje.

Reserveren

Bel naar ’t Noorden (0543-472551) om een tijd te reserveren zodat we veilig om kunnen gaan met de maatregelen van het RIVM

Alle informatie over Sinterklaas en ’t Noorden in 2020: Klik hier

Het jaar 2020 is niet een feestelijk jaar zoals we gewend zijn. Voor ’t Noorden, dat het motto uitdraagt van ‘Vier ‘t Leven’, een extra uitdaging om op gepaste momenten toch samen het leven te vieren. Of dat nou offline, digitaal LIVE of op 1,5 meter is, er is genoeg creativiteit om het een en ander te organiseren. Zo ook tijdens de Sinterklaas weken in november en december. Het team van ’t Noorden haalt alles uit de kast om Sinterklaas te helpen in de nieuwe 1,5 meter maatschappij en voor de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.