Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Pokerkampioenschap van Aalten

Pokerkampioenschap van Aalten

Pokerkampioenschap van Aalten

Vind jij het leuk om te pokeren? Speel dan mee met het Pokerkampioenschap van Aalten bij ons in partycentrum ‘t Noorden. Wij organiseren jaarlijks dit leuke toernooi bij ons op locatie. Weet jij je te kronen tot de ‘Pokerkampioen van Aalten’ en de trofee mee naar huis te nemen?

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij dit leuke en recreatieve pokerkampioenschap. Iedereen die 18 jaar of ouder is en het leuk vindt om te pokeren kan mee doen. Wij verwelkomen jullie graag bij ons in het Partycentrum, u kunt hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje en onze uitgebreide service tot aan de pokertafel!

Word jij de nieuwe pokerkampioen?

Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is wereldwijd de meest gespeelde en populairste pokervorm die bestaat. Deze variant is ontzettend makkelijk om te leren!

Je kan bij het pokerkampioenschap van Aalten drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal ook de nummer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale.

Om deel te nemen aan het Pokerkampioenschap van Aalten kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen bij Partycentrum ‘t Noorden vermeden worden en het toernooi op tijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Online inschrijven kost slechts €12,50 en ter plaatse kost het €15,00.

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord!

Heb je je weten te kronen tot Pokerkampioen van Aalten? Dan mag je mee doen aan de landelijke finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Tijdens de finale zijn er scouts aanwezig die op zoek zijn naar aanstormend pokertalent. Weet jij jezelf in de kijker te spelen bij deze scouts? Dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Je mag dan met het team van ONK Poker verschillende toernooien spelen door heel Europa. Een van de teamleden, Ruurd Nauta, wist in het verleden meer dan €40.000,- aan prijzengeld binnen te harken als gesponsord lid van Team ONK Poker. Wie weet begint jouw professionele carrière wel bij Partycentrum ‘t Noorden.

Speel bewust je handen!

Het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten is heel belangrijk tijdens het pokeren, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Dit betekent vaak dat je nog meer handen spelen dan je al deed, hierdoor kun je het maximale eruit halen. Als jij denkt dat je beter bent dan je tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van hen te winnen indien jij de beste hand hebt. Hier vind je meer informatie over de te spelen poker handen!

Je kunt het snelst vooruitgang boeken in poker als je goed oplet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebreid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken over je tegenstander(s) kan later weer van pas komen als je tegen ze speelt.

Online Poker

Denk je dat je klaar bent om de strijd aan te gaan met je tegenstanders op het Pokerkampioenschap van Aalten? Wij raden je aan om toch nog even online poker te spelen voordat je deelneemt. Via bepaalde websites kun je heel makkelijk online oefenen tegen pokeraars over de hele wereld. Vaak zijn deze websites gratis, wat het oefenen nog leuker en aantrekkelijker maakt.