Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Team Poker Kampioenschap van Aalten

Van september t/m november vinden de voorrondes van het Nederlands Team Kampioenschap Poker plaats. In meer dan 50 plaatsen door heel het land spelen zo’n 3.000 recreatieve pokerspelers mee om het beste pokerteam van Nederland te worden. Ook in Aalten wordt er een voorronde gehouden. Stel een team samen van 4 personen en doe mee met het team poker kampioenschap van Aalten.

Poker wordt vooral individueel gespeeld, maar in teamverband is het veel gezelliger. Bij het Nederlands Team Kampioenschap Poker hoef je geen ervaren pokerspeler te zijn om mee te doen. Samen met 3 anderen probeer je zoveel mogelijk punten binnen te halen. Elk teamlid speelt 3 sit and go’s tijdens de voorronde (3x anderhalf uur). Aan de hand van de uitslag van de sit and go krijgt de speler een x aantal punten. De punten van de teamleden bij elkaar opgeteld is de teamscore. Een speelavond duurt maximaal 6 uur.
Kijk hier voor meer informatie over het Nederlands Team Kampioenschap Poker.

Wat kun je winnen?

Team Radical wist het vorige seizoen van het Nederlands Team Kampioenschap Poker te winnen. Aan het kampioenschap zijn geen prijzen of premies verbonden, maar zij kregen (samen met de nummers 2 en 3 van het afgelopen seizoen) een sponsorcontract. Als ambassadeurs van het NTKP mochten zij een week lang naar Engeland voor de partypoker UK Pokerchampionships. Hier deden ze mee aan diverse toernooien met prijzenpotten tussen de €200.000,- en €1.000.000,-.
Wie weet worden jullie de nieuwe kampioenen en spelen jullie straks ook dergelijke grote toernooien!

Team inschrijven

Stel een team van 4 personen samen en schrijf je direct in. De kosten voor het team zijn €50,-. Alleen de teamcaptain hoeft het team in te schrijven. Dat kan gemakkelijk via onze website.
Let op: Inschrijven is alleen mogelijk via onze website en dus niet op de locatie. Klik op de button TEAM INSCHRIJVEN om het team aan te melden.

Individueel inschrijven

Lukt het niet om een team samen te stellen? Dan kun je je ook individueel inschrijven. Individueel inschrijven is dit seizoen nog makkelijker en gaat via whatsapp!
Na je inschrijving gaan wij voor je op zoek naar mensen die ook mee willen doen.
Je hoeft pas te betalen als we het team samen gesteld hebben. Ga naar INDIVIDUEEL INSCHRIJVEN om je in te schrijven.

Seizoenkaart

Voor de fanatiekere teams is de NTKP seizoenkaart in het leven geroepen. Heb je een seizoenkaart? Dan mag je een onbeperkt aantal keren mee doen aan de voorrondes van het Nederlands Team Kampioenschap Poker.
Ga naar SEIZOENKAART voor meer informatie over de seizoenkaart.

Toernooi informatie:

  • – Aanmelden kan alleen online
  • – € 12,50 per persoon (€50,- per team)
  • – Speltype: Texas Hold em No Limit
  • – Startstack: 15.000 punten
  • – Blindlevels: 10 minuten
  • – Beste 20% gaat door naar de halve finale
  • – Nog leuker punten systeem met bonus punten voor het uitschakelen van tegenstanders.