Restaurant menukaart
en afhalen

Pannenkoekenthuys.nl

De heerlijkste pannenkoeken!

MENUKAART

Je voelt je welkom bij ´t Noorden in Aalten. Met Achterhoekse gastvrijheid word je elke maand weer verrast door de ‘pannenkoek van de maand’. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Je zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon waar pannenkoeken ambachtelijk met de pan worden gebakken. Of neem plaats op het terras met uitzicht op de grote (vernieuwde) speeltuin met de beroemde locomotief van ’t Noorden!

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuis het graan zien groeien. Om het jaar in augustus vieren we het met een groot en spectaculair oogstfeest.

Uiteraard houden wij graag rekening met dieten, zoals glutenvrij of lactosevrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

AFHALEN

Alle gerechten die op de menukaart staan kunnen ook afgehaald worden.

PANNENKOEKEN AFHALEN?
Hoe werkt het? ~~~~~~~~~~~
👀 Bekijk onze menukaart
☎️Bel 0543-472551
⏱We werken met een maximaal aantal bestellingen per kwartier.
👨🏻‍🍳Wij zorgen dat de gerechten op de afgesproken tijd klaar staan.
💳Bij het afhaal loket graag betalen met PIN. Aan de voorzijde van het pand hebben we een afhaalpunt gecreëerd. Vanuit de ijssalon. 🔨
🏡Neem de pannenkoeken mee naar huis.
🥞Eet smakelijk!
=============
📍Pannenkoekenhuys ‘t Noorden
Lichtenvoordsestraatweg 44 – AALTEN – 0543-472551

Naast onze klassieke pannenkoeken staan jouw favoriete specialiteiten er misschien wel weer tussen… de Heurnse Pannenkoek met draadjesvlees, de Egyptische (met shoarma), de Lintelse (kipragout)… maar ook een nieuwe vegetarische pannenkoek: De Groenteboer!

Ook onze eigen Schnitzel serveren we weer en wel in een pizza doos! Waarom? Omdat de overige disposables niet groot genoeg waren. Dit is een echte vlees schnitzel, lekker met patat en eventueel zigeunersaus, gebakken champignons en uien. Liever een lichter gerecht? Maaltijd salade kip of zalm?

Kinderen thuis? Verras ze met de Happy Pancake Box! Kleurplaat, speeltje, versiersels op de Pancake te upgraden!

Geen koud drankje thuis? Bestel een fles wijn van het huis La Borie erbij of een heerlijk lokaal Borghman biertje of een Grolsch Radler 0.0%?

Wij bakken en bereiden de pannenkoeken zoals je van ons gewend bent, in een brandschone omgeving en volgens strikte veiligheidsvoorschriften. Wij volgen ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en het RIVM, waarbij we de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers voorop stellen.

3 speerpunten:

  1. Eerlijke ingrediënten
    Het meel waarmee onze pannenkoeken worden gebakken is afkomstig van familiebedrijf molen Gunnewick De Vier Winden uit Vragender. Een ambachtelijke maalderij, graan- en meelhandel dat sinds 1862 meel produceert uit zowel biologische als conventionele granen.
  2. Meer dan pannenkoeken.
    Ons menu is groter dan alleen maar pannenkoeken. Naast de frites & snacks, kindergerechten en maandspecials serveren we ook onze eigen filetschnitzels.
  3. Prijswinnende pannenkoeken
    Tijdens meerdere vakwedstrijden heeft het team van ’t Noorden de top 10 van Nederland gehaald wanneer het aankomt op het bakken van pannenkoeken. De hoogste notering is tot nu toe een 3e plek geweest van bijna 400 pannenkoekenhuizen in Nederland.

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.