Workshops
buiten

Schapen drijven


vanaf €100,-

€185,- per workshop met 10 personen.

Workshop schapendrijven; 5 – 10 deelnemers € 18,50 per deelnemer
Workshop schapendrijven; 11 – 15 deelnemers € 16,50 per deelnemer
Workshop schapendrijven; 16 – 20 deelnemers € 15,50 per deelnemer
Workshop schapendrijven; vanaf 20 deelnemers € 300,00 vaste prijs
Prijzen inclusief btw, transport en begeleiding.
Heerlijk buiten in de vrije natuur, in het weiland tegenover ’t Noorden is een parcours uitgezet.

De workshop zal ca. 2 uur in beslag nemen en bestaat uit een toelichting op het ras Border Collie, schapen, schapendrijven als werk én als sport. Tevens gaan de deelnemers in groepjes de schapen over een parcours drijven, voorzien van enkele hindernissen. Daarnaast zal er geregeld tijdens de workshop een Border Collie ingezet worden om een wedstrijdparcours te lopen, praktische onderdelen van het werken met schapen te demonstreren en uiteraard voor de jonge deelnemers, knuffelen met de Border Collie.

Samen met je groep in de buitenlucht aan de slag met een kudde schapen en een border collie hond. Schapendrijven is bij uitstek een activiteit samen te doen met een groep. Een teambuildingsactiviteit. De workshop wordt verzorgd door ervaren lokale schapendrijvers: Kevin & Nicole Winterswijk.

In deze workshop komen plezier en inzicht op een natuurlijke manier bij elkaar, u zult aangenaam verrast zijn.

Kledingtip: kleed je alsof je in de tuin gaat werken. Trek in de winter extra warme kleding aan zoals sjaal, muts, dikke sokken en schoeisel met een dikke zool. 

Vogelschieten / Koningschieten


Prijs: € 160,00

met vogel en begeleiding - Duur: 1,5 à 2 uur

Bij het Koningschieten is het de bedoeling dat u met een geweer een houten vogel uit een hoge paal of boom schiet. Koningschieten wordt daarom ook wel vogelschieten genoemd. Dit klinkt misschien gevaarlijk, maar omdat het geweer zelf ook vast aan een paal zit, is het veilig voor jong en oud. Er wordt om de beurt geschoten door de deelnemers en degene die dit het beste doet, wordt als winnaar gehuldigd. Deze huldiging is bijzonder op zich, want de beste schutter wordt gekroond als de koning of koningin.

Koningschieten is een rustige activiteit die u lekker in de buitenlucht kunt doen. Ontspannend maar fanatiek, want bij velen komt het jacht instinct naar boven tijdens dit schuttersfeest.

Deze set bestaat uit: kogelvanger, geweerstandaard, 4,5mm luchtbuks en één doosje kogeltjes (500stuks). Schietstandaard (kogelvanger) heeft een hoogte van 7 meter.

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.