’t Noorden een heerlijke plek waar
mensen feesten, ontmoeten en gelukkig zijn

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Culinair biedt Het Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemeudelijk en Gastvriej

We staan altijd open voor vragen of meningen ten aanzien van onze service, aankleding of product. Jouw mening is voor ons erg belangrijk, want het helpt ons je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vraag, mening of wens? Bij ons zijn ze meer dan welkom!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Veel gestelde vragen aan 't Noorden

Pannenkoekenhuys en Terras

VANAF WANNEER ZIJN JULLIE OPEN?

Oktober t/m Mei dagen per week

Woensdag t/m Zondag 11.00 – 20.00 uur

MOET IK RESERVEREN?

Reserveren is een goed idee en je bent verzekerd van een tafel. Uiteraard kan je ook altijd binnenlopen, het kan zijn dat je dan even moet wachten, maar wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk een plekje hebt.

MAG IK OOK BINNEN KOMEN LOPEN ZONDER RESERVERING?

Ja, dit mag altijd! Soms zul je misschien even moeten wachten op een tafeltje, maar wij zullen zorgen dat je zo snel mogelijk plaats kan nemen.

KAN IK OOK VOOR OP HET TERRAS RESERVEREN

De reservering vindt plaats binnen in het restaurant, voor het terras kan je geen tafel reserveren. Als er een plekje vrij is op het terras, mag je hier uiteraard altijd plaatsnemen.

KAN IK ONBEPERKTE TIJD BLIJVEN ZITTEN?

Iedere gast wordt op een gemoedelijke en gastvrije manier behandeld. Zo kunnen we met elkaar geluk overbrengen op andere mensen. Wij hanteren daarom ook geen beperkte tijd voor een reservering en geen shifts.

MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK AAN EEN TAFEL?

Je mag met 2 personen aan een tafel zitten wanneer je uit verschillende huishoudens komt. Met meer personen uit verschillende huishoudens? We hebben hier creatieve opstellingen voor. Wanneer je uit hetzelfde huishouden komt is hier geen limiet voorgeschreven.

TELLEN KINDEREN OOK MEE IN HET MAXIMAAL AANTAL PERSONEN PER TAFEL?

Kinderen tellen altijd mee! Je mag met het hele gezin bij ons langskomen. Dit mag ook met meer dan 2 personen, zolang je uit hetzelfde huishouden komt.

WAT KAN IK ALLEMAAL BESTELLEN?

De nieuwe kaart is begin juli gelanceerd en deze staat boordevol pannenkoeken, dat is de hoofdspecialiteit. Daarnaast onderscheiden we ons met Hollandse grand café gerechten zoals een uitgebreide lunch kaart, maar ook clubsandwich, hamburger, kipsaté, schnitzel, maaltijdsalades, desserts en nog veel meer. Vraag naar onze week of maand specials en bekijk de online menu kaart.

IS DE SPEELTUIN GEOPEND?

De speeltuin is zeker geopend. Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden en kunnen gebruik maken van de trein. Kinderen boven de 12 jaar en ouders mogen de speeltuin betreden maar worden verplicht om de 1,5 meter te waarborgen. Willen ouders of kinderen boven de 12 jaar in trein, vraag dan naar de mogelijkheden aan de machinist.

IS ER NOG EEN SPEELHOEK AANWEZIG VOOR DE KINDEREN?

Voor de kinderen hebben we kleurplaten en een eigen pakje kleurpotloden. Daarnaast is de speelhoek geopend voor kinderen onder de 12 jaar. We vragen ouders gepaste afstand te nemen bij de aanwezigheid van andere kinderen.

IK HEB ONLINE EEN CADEAUBON GEKOCHT, KAN IK DEZE AL GEBRUIKEN?

Ja, dit kan zeker! Onze cadeaubonnen zijn ook online te bestellen.

Afhalen van gerechten

Feesten & Partijen / Hygiëne & Veiligheid

AFHALEN

DOEN JULLIE NOG AAN AFHAAL?

Je kunt nog steeds afhalen zoals je de afgelopen tijd van ons gewend bent. Alle gerechten (ook de nieuwe gerechten en week/maand specials) van onze kaart zijn te bestellen. Neem gerust de menukaart mee naar huis of bekijk hem op onze website.

KAN IK OOK DESSERTS AFHALEN?

Ook desserts van de menukaart kunt u afhalen. Voor desserts gebruiken wij glaswerk dat u zelf mag houden en daarna thuis kunt gebruiken. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een beter milieu. Vraag ook naar onze specials!

Welke regels gelden er voor afhalen in de horeca?
Bij het afhalen van eten en drinken vindt geen gezondheidscheck plaats en zijn reserveren, een vaste zitplaats en het registreren van contactgegevens niet nodig. Uiteraard moet er bij afhalen worden voldaan aan de basisregels. Bijvoorbeeld 1,5 meter afstand houden. Het is aan de horecagelegenheid om te bekijken op welke wijze hier invulling aan wordt gegeven. Als mensen ter plekke iets willen eten of drinken (bijvoorbeeld in een fastfoodrestaurant), gelden dezelfde maatregelen als voor alle horecagelegenheden.

Afhaalrestaurants sluiten om uiterlijk 2.00 uur en verkopen na 22.00 uur geen alcohol meer.

FEESTEN EN PARTIJEN

Hoeveel gasten mag een restaurant, café of terras ontvangen?
Per 29 september 2020 mogen eet- en drinkgelegenheden maximaal 30 gasten per ruimte binnen en 40 gasten buiten ontvangen. Dit is inclusief kinderen en exclusief personeel. Zij moeten 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren en een zitplaats hebben. Een reservering en een gezondheidscheck is altijd verplicht. In de horeca is het daarnaast verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. Gasten registreren zich op vrijwillige basis. Als een gast geen toestemming wil geven, kan de toegang tot de horeca niet worden geweigerd.

Is een reservering, een vaste zitplaats en gezondheidscheck altijd verplicht in de horeca?
De horeca werkt binnen én buiten, ongeacht de aantallen bezoekers, op basis van reservering (van tevoren of aan de deur), een gezondheidscheck en het toekennen van een vaste zitplaats aan een tafel of aan de bar. Daarnaast wordt alle bezoekers gevraagd zich vrijwillig te registreren. Bezoekers laten naam en contactgegevens achter zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met de horecagelegenheid.

Wat zijn de regels voor zalencentra en feestlocaties zoals ’t Noorden?
Voor zalencentra en feestlocaties (binnen én buiten) gelden dezelfde regels als voor de horeca:

  • Het maximale aantal bezoekers binnen is 30 personen per ruimte en buiten is 40 personen (inclusief kinderen, exclusief personeel).
  • Er moet voldoende ruimte zijn om 1,5 meter afstand te houden.
  • Iedereen heeft een vaste zitplaats.
  • Gasten mogen niet van plek wisselen of dansen.
  • Bij binnenkomst is een gezondheidscheck verplicht.
  • Het is verplicht om te registreren wie er aanwezig zijn. Bezoekers werken hier vrijwillig aan mee en kunnen de toegang niet geweigerd worden als ze dit niet willen.
  • Bij klachten blijven mensen thuis, dit geldt ook voor bruiloften en uitvaarten.

Kunnen groepen gebruik maken van eet- en drinkgelegenheden en zalencentra?

  • Het maximum aantal personen waaruit een gezelschap kan bestaan is 4. Feesten en partijen van meer personen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk, verjaardag, jubileum, geboorte, borrel, maar ook bijvoorbeeld een personeelsuitje, kunnen niet plaatsvinden. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.

HYGIËNE & VEILIGHEID

WAT DOET HET NOORDEN AAN VOORZORGSMAATREGELEN?

Wij volgen de RIVM richtlijnen en doen nog een stapje extra om alles zo veilig mogelijk te maken voor onze gasten. Zo is voor onze gasten op het terras beschikking over de aparte toiletgroepen bij de zaleningang met handwasunits en kun je je handen desinfecteren bij de desinfectie zuilen.

HOEVEEL PERSONEN MOGEN ER MAXIMAAL BINNEN?

Wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en volgen het advies van KHN, gemeente Aalten en de provincie.

Gegevens

Contact

Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA AALTEN
Telefoonnummer: 0543-472551
Email algemeen: info@het-noorden.com
Email keuken/bestellingen: keuken@het-noorden.com
Email administratie en personeel: administratie@het-noorden.com

Gegevens

Financieel

V.O.F. Partycentrum ’t Noorden
BTW nr NL.0085.48.833.B01
KVK Arnhem 09047846
IBAN nr NL98RABO0300232012

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.