’t Noorden een heerlijke plek waar
mensen feesten, ontmoeten en gelukkig zijn

‘t Noorden is een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Culinair biedt Het Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemeudelijk en Gastvriej

We staan altijd open voor vragen of meningen ten aanzien van onze service, aankleding of product. Jouw mening is voor ons erg belangrijk, want het helpt ons je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vraag, mening of wens? Bij ons zijn ze meer dan welkom!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Veel gestelde vragen aan 't Noorden

Pannenkoekenhuys en Terras

VANAF WANNEER ZIJN JULLIE OPEN?

Juni, Juli en augustus – 7 dagen per week

Dagelijks geopend van 12.00 – 20.00 uur

MOET IK RESERVEREN?

Reserveren is een goed idee en je bent verzekerd van een tafel. Uiteraard kan je ook altijd binnenlopen, het kan zijn dat je dan even moet wachten, maar wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk een plekje hebt.

MAG IK OOK BINNEN KOMEN LOPEN ZONDER RESERVERING?

Ja, dit mag altijd! Soms zul je misschien even moeten wachten op een tafeltje, maar wij zullen zorgen dat je zo snel mogelijk plaats kan nemen.

KAN IK OOK VOOR OP HET TERRAS RESERVEREN

De reservering vindt plaats binnen in het restaurant, voor het terras kan je geen tafel reserveren. Als er een plekje vrij is op het terras, mag je hier uiteraard altijd plaatsnemen.

KAN IK ONBEPERKTE TIJD BLIJVEN ZITTEN?

Iedere gast wordt op een gemoedelijke en gastvrije manier behandeld. Zo kunnen we met elkaar geluk overbrengen op andere mensen. Wij hanteren daarom ook geen beperkte tijd voor een reservering en geen shifts.

MET HOEVEEL PERSONEN MAG IK AAN EEN TAFEL?

Je mag met 2 personen aan een tafel zitten wanneer je uit verschillende huishoudens komt. Met meer personen uit verschillende huishoudens? We hebben hier creatieve opstellingen voor. Wanneer je uit hetzelfde huishouden komt is hier geen limiet voorgeschreven.

TELLEN KINDEREN OOK MEE IN HET MAXIMAAL AANTAL PERSONEN PER TAFEL?

Kinderen tellen altijd mee! Je mag met het hele gezin bij ons langskomen. Dit mag ook met meer dan 2 personen, zolang je uit hetzelfde huishouden komt.

WAT KAN IK ALLEMAAL BESTELLEN?

De nieuwe kaart is begin juli gelanceerd en deze staat boordevol pannenkoeken, dat is de hoofdspecialiteit. Daarnaast onderscheiden we ons met Hollandse grand café gerechten zoals een uitgebreide lunch kaart, maar ook clubsandwich, hamburger, kipsaté, schnitzel, maaltijdsalades, desserts en nog veel meer. Vraag naar onze week of maand specials en bekijk de online menu kaart.

IS DE SPEELTUIN GEOPEND?

De speeltuin is zeker geopend. Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden en kunnen gebruik maken van de trein. Kinderen boven de 12 jaar en ouders mogen de speeltuin betreden maar worden verplicht om de 1,5 meter te waarborgen. Willen ouders of kinderen boven de 12 jaar in trein, vraag dan naar de mogelijkheden aan de machinist.

IS ER NOG EEN SPEELHOEK AANWEZIG VOOR DE KINDEREN?

Voor de kinderen hebben we kleurplaten en een eigen pakje kleurpotloden. Daarnaast is de speelhoek geopend voor kinderen onder de 12 jaar. We vragen ouders gepaste afstand te nemen bij de aanwezigheid van andere kinderen.

IK HEB ONLINE EEN CADEAUBON GEKOCHT, KAN IK DEZE AL GEBRUIKEN?

Ja, dit kan zeker! Onze cadeaubonnen zijn ook online te bestellen.

Afhalen van gerechten

Feesten & Partijen / Hygiëne & Veiligheid

AFHALEN

DOEN JULLIE NOG AAN AFHAAL?

Je kunt nog steeds afhalen zoals je de afgelopen tijd van ons gewend bent. Alle gerechten (ook de nieuwe gerechten en week/maand specials) van onze kaart zijn te bestellen. Neem gerust de menukaart mee naar huis of bekijk hem op onze website.

KAN IK OOK DESSERTS AFHALEN?

Ook desserts van de menukaart kunt u afhalen. Voor desserts gebruiken wij glaswerk dat u zelf mag houden en daarna thuis kunt gebruiken. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een beter milieu. Vraag ook naar onze specials!

FEESTEN EN PARTIJEN

KAN IK NOG STEEDS EEN FEEST GEVEN BIJ HET NOORDEN?

Een partij kan net zo als altijd, alleen fysiek een stukje verder van elkaar af. Uw feest kan in afgeslankte vorm, maar waarbij styling, beleving en service onverminderd aanwezig zijn.

IS HET WEL VEILIG TIJDENS EEN FEEST?

Vermeld uw gasten dat ze thuis blijven als ze verkouden zijn of griepklachten hebben. Daarnaast zullen we vanaf 100 gasten binnen een gezondheidscheck (verplicht vanuit overheid) doen bij het ontvangst van u en uw gasten aan de hand van een vragenlijst.

HYGIËNE & VEILIGHEID

WAT DOET HET NOORDEN AAN VOORZORGSMAATREGELEN?

Wij volgen de RIVM richtlijnen en doen nog een stapje extra om alles zo veilig mogelijk te maken voor onze gasten. Zo is voor onze gasten op het terras beschikking over de aparte toiletgroepen bij de zaleningang met handwasunits en kun je je handen desinfecteren bij de desinfectie zuilen.

HOEVEEL PERSONEN MOGEN ER MAXIMAAL BINNEN?

Wij houden de richtlijnen van het RIVM aan en volgen het advies van KHN, gemeente Aalten en de provincie. Vanaf 1 juli mogen samenscholingen en georganiseerde bijeenkomsten zonder limiet aan personen weer georganiseerd worden. Mits de gasten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

Gegevens

Contact

Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA AALTEN
Telefoonnummer: 0543-472551
Email algemeen: info@het-noorden.com
Email keuken/bestellingen: keuken@het-noorden.com
Email administratie en personeel: administratie@het-noorden.com

Gegevens

Financieel

V.O.F. Partycentrum ’t Noorden
BTW nr NL.0085.48.833.B01
KVK Arnhem 09047846
IBAN nr NL98RABO0300232012

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.