Onvergetelijke feesten en partijen
in 5 verschillende sfeervolle zalen

Al meer dan 150 jaar Gemoedelijk & Gastvrij!

Al sinds 1866 is ’t Noorden in Aalten een gastvrij bedrijf. In het partycentrum zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het zalencentrum bestaat uit vijf sfeervolle zalen (gecombineerd) tot 750 personen.

’t Noorden is multifunctioneel en uitermate geschikt voor het vieren van elke feestelijke gelegenheid. Van chique huwelijksdiner tot een gezellig verjaardagsfeest, van spetterend bedrijfsuitje tot een onvergetelijk 25-jarig huwelijksfeest. Voor elke gelegenheid maken we een passend feest, dat tot in de puntjes wordt verzorgd.

De Molenzaal

De Molenzaal is de grootste zaal van ’t Noorden met een royale en open opzet. De zaal is ideaal voor feesten, bruiloften, recepties, vergaderingen en presentaties. De mogelijkheid bestaat om de zaal in een bepaald thema te decoreren, waardoor de zaal telkens weer een andere uitstraling krijgt.

‘t Binnenhuys

‘t Binnenhuys is de perfecte huiskamer voor kleinere feestjes of verjaardagen. Er is een fijne zithoek van Chesterfield banken met een open haard, een mooie bar en een hele fijne atmosfeer.

De Wiekenzaal

De Wiekenzaal is een open zaal met een hoog plafond en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag of een kleinere bruiloft, maar ook voor een vergadering door de ongedwongen ambiance. De deuren naar buiten geven je de beschikking om van het privé terras gebruik te maken. Op het mooie terras wordt regelmatig het ‘ja-woord’ aan elkaar gegeven.

‘t Keldertje

‘t Keldertje is het beste te omschrijven als een gezellige kroeg. De zaal leent zich uitstekend voor verjaardagen, personeelsfeesten en zakelijke borrels. Tevens is deze zaal gekoppeld aan de schietbanen en kegelbanen.

‘t Bovenhuys

‘t Bovenhuys is een zaal met frisse kleuren en voorzien van alle faciliteiten. De zaal is zeer geschikt voor een verjaardag, een kinderfeestje of een gezellige borrel. Een vergadering is ook mogelijk mede door de audiovisuele middelen in de zaal. Vanaf de parkeerplaats loop je aan de linkerkant van het gebouw naar binnen. ’t Bovenhuys is een knusse zaal en is gevestigd, zoals de naam al doet vermoeden, op de boven verdieping. Voor mensen die minder goed ter been zijn, kan dit een belemmering zijn. Door de beperkte omvang en de sfeervolle inrichting is deze ruimte zeer geschikt voor kleinere feesten en bijeenkomsten.

Door de diversiteit en verschillende groottes van de zalen is er voor elk feest, groot of klein, een passende ruimte te realiseren. Elke zaal is voorzien van een moderne geluids- en licht installatie.

We verzorgen elk feest en elke partij met professionaliteit, perfectie én plezier!

Zaal Diner Feest Cabaret Theater
De Molenzaal 150 175 (half zit en staan) 150 200
Molenzaal en Binnenhuys 200 300 (half zit en staan) 200 250
’t Binnenhuys 50 60 (staand) 50 70
Wiekenzaal 70 100 (staand) 70 100
’t Keldertje 50 80 (staand) 60 80
‘t Bovenhuys 30 40 (half zit en staan) 35 50

Capaciteit terras: 140
Capaciteit toiletten: 5 x dames / 3 x heren / 5 x urinoir
Busparkeerplaats: Ja
Afstand parking/bedrijf: nihil, parkeren en uitstappen direct bij het bedrijf
Kosten parkeren: gratis
Invalidentoilet: Ja

Invalidenparkeerplaats: Ja, 2 x

Al meer dan 150 jaar reden voor feest! ‘t Noorden is vanaf 1866 een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Een gastvrij familiebedrijf en ook culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen:
Gemoedelijk en Gastvrij!

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.