Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

2019 bedankt!

2 0 1 9 • B E D A N K T
[en aangepaste openingstijden] Wat hebben we een onvergetelijk jaar gehad! Een feestelijk jaar! Alweer 4 jaar geleden zijn Nita en Wesley teruggekomen uit Haarlem om aan de slag te gaan bij ’t Noorden in Aalten. Hierbij hielpen ze Wesley’s ouders, Martin en Monique, bij de drukte met hun bedrijf dat al weer 22 jaar in handen van hen is. Ze zijn 1 januari 2019 officieel toegetreden tot de VOF. Een super uitdaging in een fantastisch horeca bedrijf.

Samen met een geweldig team verzorgen we onvergetelijke gelegenheden met de kernwaarden waarvoor we staan: Gast op #1, Lokaal betrokken, Persoonlijk contact, Betrouwbaarheid, Innovatief en een Gelukkig Team.

We mochten naast onze dagelijkse gasten in het pannenkoekenrestaurant en gehuisveste verenigingen uiteenlopende bijeenkomsten organiseren: trouwerijen, personeelsfeesten, vergaderingen, familiedagen, kroonjaren, familiefeesten, verjaardagen, koffietafels, catering en bruiloften. Van evenementen met een feestelijke aanleiding, maar ook bijeenkomsten voor het nemen van afscheid. Feesten waar de liefde werd gevierd, maar ook bijeenkomsten waar werd gerouwd om geliefden.

Het is fantastisch om te zien dat mensen vertrouwen hebben in wat wij doen en er net zo veel van kunnen genieten als ons. Dat is waar we het voor doen!

Enkele hoogtepunten van 2019:

  • Bryan is in januari 4e geworden met het NK Pannenkoeken bakken. Simon gaat volgend jaar strijden!
  • De vernieuwde keuken in maart.
  • Vernieuwd Farm & Country Fair horeca concept in juni.
  • Terras top 100 van Nederland gehaald en op plek nummer 80 geland.
  • Wesley met het winnen van de zomereditie The Carbage Run 2019 met de Vrienden van de Gealanden met mooie donatie voor Stichting Kanjer Wens.
  • De onvergetelijke bruiloft van onszelf, mede mogelijk gemaakt door de hulp van alle lieve mensen om ons heen.
  • Een vernieuwde personeelskamer en gang met herinneringen.
  • Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca. Plek nummer 5 van Nederland!
  • Nita is hieruit genomineerd door de vakjury en terecht gekomen in de top 3 Beste Leermeesters Horeca. Hiervoor gaan we donderdag 16 januari naar de Horecava om Nita aan te moedigen.

Het is onmogelijk om alle mooie momenten te benoemen. Maar wij willen iedereen bedanken die onderdeel was van dit prachtige jaar. Wij hopen jullie natuurlijk ook in 2020 weer als gast bij ’t Noorden te mogen ontvangen. Alles weer met even veel plezier en mede dankzij een team van onschatbare waarde! Dankzij jullie zal ’t Noorden weer een nieuw hoofdstuk schrijven in 154 jaar geschiedenis!

Wij wensen iedereen een gezond & feestelijk 2020!!

Wesley & Nita

Martin & Monique

Op woensdag 1 januari zijn we helaas nog even gesloten maar op donderdag 2 januari kunt u uw goede voornemens nog even uitstellen. Op de donderdag kunt u namelijk nog steeds bij ons Onbeperkt Pannenkoeken Eten voor € 10,50 per persoon. Reserveer een tafeltje via deze pagina.Reserveer een tafeltje via deze pagina.

GESLOTEN: Op maandag en dinsdag tot en met maart

GESLOTEN: Woensdag 1 januari

GESLOTEN: Donderdag 16 januari