Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

De Vrouwen van Aalten

Een aantal jaren geleden, startten veel vrouwelijke ondernemers met een nieuw bedrijf in het dorp Aalten. Ook blijkt dat een opvallend groot aantal van de gevestigde ondernemers in Aalten vrouw is. Stichting Aalten Promotie heeft het initiatief opgepakt hier iets mee te doen en hiermee naar buiten te komen.

Er verschijnt binnenkort een speciaal mini-tijdschrift uitgave: ‘De Vrouwen van Aalten’ en hieraan koppelen we een nieuw evenement:
‘Welkom bij de ondernemende vrouw in Aalten’
Een groep van meer dan 15 vrouwelijke ondernemers is actief met het organiseren van deze speciale dag. Een mooi startschot voor de overige evenementen dit nieuwe jaar!

Wanneer? Vrijdag 15 maart van 9:00 tot 21:00 uur.
Aankomende week geven we meer details over deze dag.

Alle bedrijven kunnen hierop inhaken deze dag en alle vrouwelijke ondernemers kunnen hun bedrijf op een speciale manier openstellen voor het publiek.
Het idee van deze dag is, dat het een gezellige, inspirerende en sfeervolle dag gaat worden in al de winkels en bedrijven in het centrum.

Het boekje: ‘de Vrouwen van Aalten’
In dit boekje komt een overzicht van meer dan 60 vrouwelijke ondernemers in het reclameheffingsgebied. Zij kunnen zich presenteren op een pagina in dit boekje. Ook voor de vrouwelijke ondernemers die lid zijn van de Nova is dit een mogelijkheid.

Heb je interesse om mee te doen met het boekje? Mail dan naar info@sap-aalten.nl en we nemen contact op met je.