Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Deelnemers Nijmeegse 4Daagse bijeen

AALTEN 31-07-2018 | Vorige week waren de deelnemers aan de Nijmeegse wandelvierdaagse traditiegetrouw bijeen voor een groepsfoto bij Partycentrum ’t Noorden, op uitnodiging van wandelvereniging De Wandelvriend.

De 4-daagse van Nijmegen, als prestatieloop, springt er nog steeds uit. Dit jaar hebben zich 56 deelnemers uit de gemeente gemeld bij ’t Noorden na de oproep van WSV De Wandelvriend om een groepsfoto te maken. Hiervan hadden er 46 de Nijmeegse 4-daagse gelopen. Hier valt niet veel te kiezen, er zijn verplichte afstanden te lopen voor deze prestatie loop: Voor vrouwen geboren in- of voor 1956 minimaal 40 km en geboren na 1956 is het 30 km. Voor mannen geldt dat je minimaal 50 km moet lopen, vanaf je vijftigste 40 km en na je zestigste 30 km. Er is wel de mogelijkheid om méér te lopen.

Iedereen die interesse heeft in een vierdaagse als uitdaging, kan iedere dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij de trainingen van WSV De Wandelvriend. Meer informatie verkrijgbaar via info@dewandelvriendaalten.nl.