Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Gevolgen van lachgas

Gevolgen van lachgas zijn niet om te lachen!

Bijeenkomst nieuwe middelen voor horecaondernemers op 7 oktober 2019 in Aalten

De afgelopen tijd staan de media vol met nieuws rondom nieuwe middelen zoals Miauw Miauw en lachgas. In samenspraak met enkele horecaondernemers wordt op 7 oktober 2019 verder in gegaan op deze (oude én) nieuwe middelen die steeds populairder lijken te worden in het uitgaansleven. Zonder dat u het weet kan er ook in uw onderneming snel wat gebruikt worden. Wat kun je als ondernemer, maar ook zéker als medewerker in de horeca, doen als iemand ”out” gaat? Wat is de werking en bijwerkingen van de diverse middelen?

Op 7 oktober 2019 willen wij samen met u als ondernemer én met uw medewerkers, dieper in gaan op de diverse middelen. Tijdens een informatief gedeelte krijgen we allen een beter beeld bij deze diverse soorten middelen, de werking van deze middelen en de mogelijke gevolgen van deze middelen. Tevens wordt er gekeken naar de regionale situatie. Wat speelt er zich zoal af in het uitgaansleven, al het gaat over middelengebruik en hoe gaan we er mee om? Wat zien de hulpverleners zoal op een stap-avond in onze regio?

Programma
19:30  Inloop
20:00 Informatie vanuit Iriszorg
20:45 Ruimte voor vragen en opmerkingen|
21:00 Pauze
21:15  Informatie vanuit hulpverlening en handhaving
21:30 Wat kunnen ondernemers er samen aan doen?
21:45 Afsluiting

Aanmelden
Voor de organisatie van de avond is het handig om te weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Aanmelden kunt u doen door, liefst vóór 4 oktober, een email te sturen naar j.tendolle@aalten.nl en daarbij aan te geven met hoeveel personen u gaat komen.

Locatie
’t Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44 te Aalten.

TIP
Deze avond is bedoeld om zowel u als horecamedewerker als voor uw personeel! Uw personeel is ook zéker gebaat bij deze avond. Tevens zullen zij ook de signalen herkennen uit het studenten en/of uitgaansleven. Vergeet dus niet om deze uitnodiging ook naar hen toe door te geven! Samen weten we meer en bereiken we meer!

Met vriendelijke groet,
namens burgemeester en wethouders van de gemeente Aalten

J. ten Dolle
Beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs