Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Hoera! We gaan weer open!

Hoera! We gaan weer open!

Afgelopen persconferentie kregen we goed nieuws: 1 juni mogen de restaurants en terrassen weer open! We zijn dan ook blij je te melden dat je vanaf 1 juni 12:00 uur weer bij ons terecht kunt om te genieten van onze gerechten en dranken in ons restaurant en op ons vernieuwde terras. We kijken er ontzettend naar uit je te verwelkomen! Voor een veilige omgeving volgen we de richtlijnen van het RIVM en in dit bericht vertellen we je graag hoe we hiermee omgaan.

Uit eten in ons pannenkoekenrestaurant vanaf 1 juni 2020

Het kan weer! Beperkt weliswaar, maar vanaf 1 juni mogen we 30 gasten ontvangen in ons restaurant. De tafels en stoelen zijn op 1,5 meter gezet en aan de menukaart wordt de laatste hand gelegd. Er gelden wel een aantal regels om zorgeloos te kunnen genieten van een typische Noorden lunch, een heerlijke pancake tea of een pannenkoeken menu. Met liefde en ambachtelijk bereid door onze pannenkoekenbakkers en pancake chefs en met lokale ingrediënten.

1. De maximale groepsgrootte die we in het restaurant en op het terras hanteren is 4 personen (tenzij je een gezamenlijk huishouden vormt, dan is een grotere tafel mogelijk).
2. De reservering vindt binnen in het restaurant plaats, het is helaas niet mogelijk om op ons terras te reserveren.
3. Indien je lekker wilt genieten van ons terras, kun je gewoon langskomen zonder reservering.
4. In ons restaurant, terras en zalen hebben wij passende maatregelen getroffen rondom het coronavirus conform de geldende RIVM richtlijnen.

Buiten zitten op ons vernieuwde terras

In het restaurant mogen we dus maximaal 30 gasten ontvangen, op ons terras is dat anders. Daar mogen we zoveel gasten ontvangen als er ruimte is! En dat komt neer op zo’n 75 zitplekken. Uiteraard met de 1,5 meter regel in acht genomen, zodat je zorgeloos kunt genieten van de omgeving, het weer en ons eten en drinken. Uiteraard komen wij het eten en drinken bij je brengen. Voor het terras hoef je niet te reserveren, dus je kunt spontaan tijdens je fietstocht of wandeling afstappen om een lekkere cappuccino of een koud biertje te drinken.

Lieve Gasten,

Wat zijn we ontzettend blij dat we jullie vanaf 1 juni weer mogen ontvangen in ons pannenkoeken restaurant! We moeten, zoals vast bij jullie bekend, wel een aantal aanpassingen doen, waarover we jullie graag willen informeren. We hopen op jullie begrip!

BINNEN
Voor binnen is het noodzakelijk om te reserveren. Je kunt voor binnen reserveren voor lunch en diner. Bij binnenkomst vragen we je naar je gezondheid en die van je tafelgenoten. We hopen dat je hiervoor begrip hebt.

DINER, BUFFET, FEEST OF BORREL in een privé zaal?
Wil je graag een datum en tijd reserveren voor een privé groep of heb je andere vragen? Bel ons even voor de mogelijkheden!

TERRAS
Op het terras mag je gewoon aan komen lopen. We vragen je vriendelijk om je even te melden bij onze buiten-balie zodat we je naar een schoon tafeltje kunnen brengen! Je krijgt schone menukaarten (die je mee mag nemen) en een schoon peper- en zout setje met eigen stroop en suiker disposables wanneer je plaats neemt!

AFHALEN
Toch nog behoefte om heerlijk eten in huis te halen en geen zin in koken? Alles van onze menukaart is ook af te halen wanneer je even belt met 0543-472551 en een tijd met ons afspreekt om het op te halen aan het afhaalloket. Lekker take away!

HYGIËNE
We hopen dat je begrip hebt voor de situatie, en voor het feit dat we op dit moment wat restricties moeten toepassen! Natuurlijk hebben we voldoende aanpassingen om de hygiëne te waarborgen, zo is voor onze gasten op het terras beschikking over de toiletgroepen bij de zaleningang met handwasunits en kun je je handen desinfecteren bij de desinfectie zuilen.

BETALEN
Betaal zoveel mogelijk contactloos met PIN. Dit doen we zodat we handcontact vermijden. Wel zo veilig!

WE GAAN HET SAMEN DOEN!
We proberen zo veel mogelijk te waarborgen wat wel en niet mag en vragen jou om ons daarbij te helpen. Het zou ontzettend jammer zijn voor alle ondernemers als we over een tijdje weer dicht zouden moeten. Let dus zelf goed op de 1,5 afstand van de andere bezoekers en het betalen met PIN. Wat we nog meer samen gedaan hebben? Bekijk de nieuwspagina eens.

Gastvrije Groet,

Familie Hüning en team ‘t Noorden

Ps.: We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, wat hebben we een zin om jullie weer te ontvangen. Tot gauw bij ’t Noorden!