Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Maandag 24 augustus gesloten

TEAM BORREL 📸
Vandaag, 24 augustus 2020, zijn we gesloten in verband met een hapje en een drankje voor ons team dat zich bijzonder goed heeft ingezet de afgelopen maanden.
Van de sluiting vanaf 15 maart, het afhaalloket met gerechten, muziek live streams, kids TV, danssalon bij verzorgingstehuizen tot aan het ’nieuwe normaal’ waar we het vakantie terras Boergondië hebben gecreëerd met veel samenwerking. De kleinere feestjes die wel doorgaan op gepaste afstand, het pannenkoeken restaurant met uitgebreidere kaart in een bijzonder toeristen seizoen. Een soms heel emotionele tijd met ups en downs. Wat moeten we nu doen, wat gaan we doen, vooral wat kunnen en mogen we nog doen? Gelukkig is vanaf het begin een sterke samenwerking binnen ons team met duidelijke stippen aan de horizon. Veel mensen weten ’t Noorden te vinden, voor, tijdens en na Corona, daar zijn we van overtuigd! Dank jullie wel! Dank voor alles!
Nu eerst even opladen en herinneringen ophalen van de afgelopen maanden en weken die soms voorbij vlogen en soms tergend langzaam gingen. Vier ’t leven!
Team ’t Noorden
Eten Drinken Vieren
Aalten | Achterhoek 💚
0543-472551 ☎️