Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Nieuwe zaal 't Hogerhuys van 't Noorden

4 maart 2020 – ’t Noorden krijgt een nieuwe zaal! ’t Bovenhuys maakt plaats voor ’t Hogerhuys!

Woonkamer te klein om uw visite te ontvangen? Dit is de perfecte zaal voor groepen van 15 tot 45 personen. De stijl van hout, donkere kozijnen, akoestisch plafond, bijzondere wand en vloerkleden en houten plafond constructie geeft je het gevoel in het midden van een stoere en moderne Achterhoeks café te staan. Het nieuwe luchtbehandelingssysteem zorgt ervoor dat de temperatuur altijd perfect is en het vernieuwde geluidssysteem is een cadeautje voor je oren.

De naam van de gerenoveerde zaal laat duidelijk doorschemeren dat de zaal hoger gelegen is, dus alleen met een trap bereikbaar. Elk nadeel heb z’n voordeel zou Johan Cruijff zeggen waardoor de zaal bijzonder goed te gebruiken is om bijzondere verjaardagen te vieren van bijvoorbeeld 25, 50 of 65. Groepsdiners, jubilea, vriendenavond, reünie, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid. Er is altijd wel reden voor een feest!

Daarnaast zijn er verschillende arrangementen gemaakt met activiteiten in de zaal of het weiland ernaast. Naast een mooie bar, fijne hoog en laag indeling van op maat gemaakt meubilair is een van de hoogtepunten ook dat je uitkijkt op de beroemde borden [I (L) ACHTERHOEK].

Zaal ’t Hogerhuys van ’t Noorden is geschikt voor feesten en partijen tot 45 personen.
Huur je eigen café voor een vaste prijs of op basis van nacalculatie. Wij zorgen er voor dat de vertrouwde gemoedelijkheid en gastvrijheid ook in deze ruimte te vinden is!

Voor feesten en partijen met gasten die minder valide zijn hebben we altijd nog ’t Binnenhuys, De Molenzaal en De Wiekenzaal. Waarbij de toegankelijkheid juist hoog in het vaandel staat en dit vertaalt zich ook terug in de invalide toiletten, minder valide parkeerplaatsen en de nieuw aangelegde ringleiding in de Molenzaal.

Maandag 9 maart 2020 beginnen we met de interne verbouwing, we houden jullie op de hoogte… hierbij alvast enkele sfeerbeelden