Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Sjoksfestival 2019: speciaal dj-podium

vr 30 nov 2018 AALTEN – Het duurt nog ruim vijf maanden voordat Sjoksfestival 2019 losbarst maar achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang. In grote lijnen lijkt de programmering op die van de voorgaande edities, er komen topbands en -dj’s naar Aalten op zaterdag 25 mei. Goed nieuws is dat de entreeprijzen worden verlaagd en er komt een speciaal dj-podium op de Markt. De volledige line-up wordt bekend gemaakt op woensdag 19 december, de tweede avond van de AFM Hulpweek.

Door Karin Stronks – Originele bron: https://www.aaltensnieuws.nl/nieuws/algemeen/233068/sjoksfestival-2019-speciaal-dj-podium-

De succesformule van de voorgaande drie edities wordt voortgezet en uitgebouwd. Alle ingrediënten zijn ook in 2019 weer van de partij. Het festivalterrein bevindt zich ook dit keer weer in het Aaltense centrum. “Lokale en bekende dj’s maken hun opwachting, super coole topbands treden op, het Sjoksdiner wordt weer geserveerd voorafgaand aan het festival waarbij naast Stegers, Enjoy, Herbergh d’Olde Marckt en Schiller ook eetcafé Het Raadhuys zich aansluit”, geeft Christiaan ter Haar aan. Christiaan vormt samen met Coen Derksen en Jordy Lammers het bestuur van de stichting Sjoks Evenement.

‘Feestnation en topband JETSET van de partij’

Leden van volleybalvereniging De Hofnar Bovo zullen ook dit keer op vrijwillige basis helpen met allerlei randzaken zoals het opbouwen van het festivalterrein, muntverkoop, als toiletjuffrouw en helpen met het opruimen na het Sjoksfestival. In ruil daarvoor krijgt de volleybalclub een deel van de opbrengst. “We maken er met Partycentrum ’t Noorden, café Leuven, oerkroeg Schiller, SETZ Huiskamer en café restaurant Stegers weer een geweldig festival van”, belooft Christiaan ter Haar. Hij vervolgt: “We kunnen al enkele namen bekend maken, zeker is dat de superband JETSET en Feestnation van de partij zijn op zaterdag 25 mei!”

De entreeprijzen worden verlaagd. Christiaan: “Early-bird-tickets gaan voor een tientje van de hand, de gewone kaarten kosten 13,50 euro, exclusief fee. Bij Sportshop Navis betalen bezoekers vijftien euro voor een toegangsbewijs. De traditionele blauwe munten blijven geldig en kosten 2,50 euro per stuk.” Hij vult aan: “Op de tweede avond van de AFM Hulpweek krijgen we een half uur de tijd om ons programma te presenteren. We hebben wellicht nog een grote verrassing in petto maar daar kunnen we nog geen uitspraken over doen… Op woensdag 19 december hopen we meer hierover te kunnen vertellen. Als dát doorgaat dan zou het fantastisch zijn…”

Facebook: Sjoksfestival
www.sjoks.nl