Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Corona Update 't Noorden

Laatste update: 1 april 2020 09:53 uur

Geachte gast,

DANK VOOR ALLE STEUN 📲☎️❤️ Dank jullie wel voor alle berichten, bloemen en kaartjes.

Momenteel bieden we geen diensten aan tot en met 28 april 2020 vanuit ’t Noorden voor onze zalen, catering of ’t pannenkoekenhuys. Mocht hier verandering in komen dan houden we jullie op de hoogte. In samenwerking met meerdere Aaltense Horeca bedrijven zorgen wij dat de schrijnende gevallen die nergens op terug kunnen vallen (buren / familie) op tijd en warm hun eten bezorgd krijgen. Dit in overleg met Figulus Welzijn en de Gemeente Aalten.

Toch willen we jullie ontzettend bedanken voor het opsturen van ideeën en tips om enigszins door te gaan in deze bizarre tijd waar we ALLEMAAL onder lijden. We hebben het de afgelopen weken anders gedaan en hebben ons nog meer ingezet op samenwerking. Samenwerkingen die er toe leiden dat we vermaak creërden. Een beleving zoals jullie van ons gewend zijn.

Tegelijkertijd worden er een aantal nieuwe (optie) aanvragen geplaatst voor verderop in het jaar. Fantastisch toch?! Dat geeft vertrouwen! Wij zetten onze schouders eronder de komende weken en proberen de situatie om te buigen naar oplossingen en mogelijkheden.

Niemand weet hoe de toekomst er uit gaat zien, maar wat we als tip hebben: “De toekomst hangt af van wat je NU aan het doen bent!” (Ghandi)


Reserveringen tot en met 28 april

Alle maatregelen (zoals sluiting scholen, sportverenigingen, eet- en drinkgelegenheden en zoveel mogelijk thuis blijven) gelden vooralsnog tot en met 28 april. We wachten dinsdag 21 april af voor de verdere maatregelen van de overheid.

Het corona virus raakt ons allemaal. Grote delen van het normale leven liggen plat. Mensen werken zoveel mogelijk thuis en we houden overal minimaal anderhalve meter afstand. Het virus raakt iedereen en dus ook ons. Op deze pagina informeren wij u als gast over de gevolgen van de maatregelen op onze organisatie.

  • Ons bedrijf is volledig gesloten t/m dinsdag 28 april 2020.
  • Indien u een reservering bij ons heeft geplaatst gaan we hier als volgt mee om:
  • Geboekt t/m 28 april 2020? Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering kosteloos te verplaatsen naar een andere datum binnen 2020.
  • Geboekt vanaf 29 april t/m 1 juni 2020? Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw reservering kosteloos te verplaatsen naar een andere datum binnen 2020.
  • Geboekt vanaf 1 juni 2020? Er is op dit moment géén aanleiding om uw reservering te verplaatsen. We zullen er op moeten vertrouwen dat we vanaf die datum weer geheel operationeel zijn.

Informatie over een feest of huwelijk?
Heeft u binnenkort iets te vieren of zijn jullie druk bezig met het plannen van jullie huwelijksfeest. Voor al uw vragen over onze locatie en vragen over beschikbaarheid kunt u ons bereiken via 0543-472551 of info@het-noorden.com

Wilt u ons steunen?
Wij zijn een gezond familiebedrijf die een dergelijke crisis goed kan overleven. Dat neemt niet weg dat u ons kunt steunen. Dit kunt u doen door een reservering bij ons te plaatsen voor een datum in de toekomst. U kunt ook een cadeaubon afnemen (lees hieronder) zodat u een mooi vooruitzicht heeft voor een uitje in de komende zomer.

Social distancing?
Helaas is op dit moment niet mogelijk om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te zijn. Wel kunnen we elkaar sociaal blijven behandelen. Je kunt dat bij ons doen door ons te volgende op onze social media kanalen. Like, comment en deel zoveel je wilt… onze dank is groot!

Facebook
Instagram
Linkedin

Vragen?
Op deze pagina proberen wij zoveel mogelijk vragen van u te beantwoorden. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via info@het-noorden.com

#staystrong #blijfthuis #helpdehoreca


Cadeaubonnen


Bestel nu alvast je cadeaubon om deze zomer te gebruiken op ons terras of in ‘t Pannenkoekenhuys.

Voor jezelf of voor iemand anders… schrijf een persoonlijk bericht. Typ wat leuks, liefs of moois en wij drukken het bericht alvast op de bon! Personaliseer je cadeaubon en ontvang het direct per mail of binnen twee werkdagen op je deurmat.

Je bestelt de cadeaubon op onze website of via deze link: https://cadeaubon.gifty.nl/t-noorden CADEAU BON ’t NOORDEN

Voor iedereen houd de moed erin. Dat doen wij ook ❤ …… Liefs team ’t Noorden 🌟


Koken met Kevin #1 | PANNENKOEK

Pannenkoekbak Workshop van onze Kevin – ter ere van Nationale Pannenkoekdag hebben we een workshop gemaakt gefilmd door Joppe Roos:

Normaal gesproken hebben we de basisschool leerlingen van de St. Jozefschool uit Aalten die de bediening, keuken en afwas overnemen en senioren voorzien van de lekkerste pannenkoek. Uiteraard zijn het nu andere tijden en kon het vandaag helaas niet doorgaan. Omdat er waarschijnlijk veel gehamsterd is gaan we er van uit dat jullie genoeg eieren, bloem en melk thuis hebben om pannenkoeken beslag te maken. Ons recept is nog steeds strikt geheim en wordt niet geheel getoond in de video. Dit is gewoon een Aaltens staaltje: “Gewoon omdat het kan!”

Koken met Kevin #2 | CHAMPIGNONROOMSAUS


ONLINE HUISKAMERSHOW

World Wide Wimpie show gemist in de huiskamer van ’t Noorden? Kijk hem hier terug! Van Zaterdag 21 maart 2020:

Jascha, Wim, Joppe, jullie zijn echte verbinders! Meer dan 25.000 weergaven en op het hoogte punt zelfs meer dan 500 kijkers online. Wat was het mooi!


#Berenjacht

🐻 Ook bij ‘t Noorden staan de beren voor het raam! ✨🔥🐻

Denk wel aan de geldende maatregelen. 1,5 meter. Alleen of met z’n twee. Frisse neus halen en een wandeling door het mooie Aalten. Houd afstand en houd moed!

#berenjacht #afstrepenendoor #zwaainaardebeer #samenstaanwesterk @ Partycentrum & Pannenkoekenhuys ’t Noorden


LENTE BOOTCAMP van Personal Fitness Aalten

’t Noorden en Personal Fitness Aalten (Maarten Krabben) PRESENTEREN —> LENTE BOOTCAMP LIVE🤩


Afgelopen zaterdag 21 maart 2020 –> 10:00-10:45 UUR. Om de lente in te luiden met een live-stream Bootcamp die je gewoon vanuit je woonkamer mee kon doen.  Daar aan had Maarten ook een leuke WIN-WIN actie gekoppeld. Doe de training mee en tag in de live-stream de persoon waarvan jij vindt die de “Sportieve & Gezonde Goodiebag” verdient!


Noorden Team Pubquiz

Organisator en maker van de Pubquiz Annika schrijft enthousiast op onze team pagina: “Hallo allen! Tijd voor vermaak! Dit weekend geven we vanuit de noorden facebook een live quiz, waar mensen vanuit huis aan mee kunnen doen. Wij willen dit graag oefenen en natuurlijk zijn jullie onze proefkonijnen🙌🏼 Vanavond is onze oefen avond! De quiz zal live gestreamd worden in de party noorden facebook, deze dus. En ieder van jullie kan meedoen! Wel de strenge regel, als je de quiz vanavond meedoet word er van je verwacht dat je hem van t weekend niet meedoet, het is dezelfde quiz. Fairplay natuurlijk!” Om 20.00 uur vanavond zal de live stream starten en 20.15 beginnen we de quiz!

Het was lachen gieren brullen maar omwille techniek en vertraging op de internetverbinding hebben we wijs besloten dit voor ons zelf te houden en helaas niet LIVE te streamen op de Officiële Noorden pagina. Desalniettemin, Annika en Chiel bedankt voor het lachen!


TOILETROL CADEAU

Onze medewerkers hebben ons een mooie bos bloemen (steun de plaatselijke winkeliers!) en een rol toiletpapier met een boodschap cadeau gedaan: “Een rol toiletpapier met een boodschap van ons team… hartverwarmend en heel fijn! Komende dagen rollen we onze nieuwe plannen naar buiten. Juist dankzij ons team! Dankjulliewel !! Samen komen we dit door… wat de toekomst ook brengt. We moeten er samen doorheen, op zoek naar betere tijden met wijs- en gezondheid.” 🌹


Wij wensen jullie allemaal sterkte en gezondheid toe de aankomende tijd. Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht via ons mailadres, website, telefoon of Facebook pagina.☎️📲

0543472551

info@het-noorden.com

Bij voorbaat dank en hopelijk tot snel!

Gastvrije groet,

Team ’t Noorden
Martin, Monique, Wesley, Nita, Jozette, Bryan, Kevin, Jascha, Kristie, Eline, Ramon, Ursula, Wilma, Annika, Nadine, Simon, Amber, Coen, Demi, Eline R, Guus, Hong, Huub, Igor, Iris tH, Iris vL, Isa, Jelle, Jelte, Jop, Jort, Joyce, Koen, Kristie, Levy, Luuk, Maik, Manuela, Mart, Meike, Nadine, Nick, Niek, Noa, Paul, Pien, Quinten, Ramon V, Ramon H, Rick, Romée, Shania, Simon, Stan, Thijs, Tjibbe, Wietse, Wouter en Yorrit

AALTEN | ACHTERHOEK 💚
#zorggoedvoorjezelfenelkaar #HelpDeHoreca #VooralElkaarHelpen #WeKomenTerug