Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

Veel belangstelling voor Kerstbrasserie bij 't Noorden

10 dec 2018 | Aalten
Zondag was er al bijtijds veel belangstelling voor de Kerstbrasserie bij Partycentrum ’t Noorden in Aalten. Samen met Jumbo Leussink en meer dan 25 lokale winkeliers en ondernemers was er een interessante brasserie georganiseerd.

(door Leo van der Linde)

Aalten – Dit jaar koos men voor een nieuwe opstelling bij ’t Noorden. Men kon genieten van lekkere hapjes en alles was prachtig versierd in Kerstsfeer. De zingende en swingende Kerstman bracht de stemming er al snel in. Binnen kon men genieten van het optreden van ‘Popkoor Friends’ onder leiding van dirigent Johan Klein Nibbelink. De belangstelling was dusdanig groot dat er op een gegeven moment √©√©nrichtingsverkeer werd ingesteld om alles in goede banen te leiden.
Jumbo Leussink stond er met uiteenlopende hapjes. De lokale omroep AFM stond er met een stand om aandacht te vragen voor het GUV Goede Doelen Fonds. Binnenkort zal AFM allerlei acties op touw zetten voor dit fonds. Die actieweek vindt plaats van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 december 2018. Veel belangstelling was van de jeugd voor Maikes Ballonnen. De fraaie balloncreaties vielen zeer in de smaak van het jeugdig publiek.