Gemoedelijk en gastvrij is
waar het bij ons om draait!

We Blijven Open!

WE BLIJVEN OPEN 🌟🙏🏻
Tja nieuwe regels, we passen ons aan en blijven gewoon doen wat we doen met passie, liefde, vakmanschap en nog meer persoonlijke aandacht.
Horeca adviseur Wouter Verkerk schreef in zijn laatste blog: “Wanneer je met maatregelen wilt voorkomen dat mensen (veel) sociale contacten onderhouden dan raken die maatregelen met name de bedrijven waar mensen die sociale contacten hebben. En sociaal contact heb je nu eenmaal meer in een horecabedrijf dan in een bouwmarkt of in een supermarkt. Maatregelen zijn dus niet bedoeld als een straf voor de horeca, ze zijn bedoeld als een belemmering voor de mensen die er komen.”
En we kunnen het er mee eens zijn of juist oneens. Door hitsige krantenkoppen en prikkelende social media laten we ons niet langer beïnvloeden. Nee. Want met ons gezonde boeren verstand hebben we hier in de Oost-Achterhoek heel goed laten zien hoe we met de maatregelen om moeten gaan zoals bij ons vakantie terras Boergondië, zalen en in ons restaurant.
Hoe dan ook we zijn er nog steeds en we hebben nog ideeën zat! Want samen hebben we de eerste lockdown al overleefd en samen komen we de volgende ook weer sterker uit! Na elke persconferentie staan alle telefoons roodgloeiend en komt er van alles over ons heen. We vragen ons bij alle emoties één ding af: “Helpt het ons en ons bedrijf om onze energie te steken in zaken waar wij geen invloed op hebben? Of kunnen we maar beter… Aan de slag! Zoals VOOR, TIJDENS en NA het Corona tijdperk. 🔥
Vier ‘t leven! Door thuis te blijven bij klachten!
Vier ’t leven! Door een belletje naar een eenzame vriend of familie lid!
Vier ’t leven! Door op gepaste afstand de horeca te bezoeken!
Vier ’t leven! Door je aan de regels te houden!
Vier ’t leven in de horeca!🎉
Vier ’t leven, ons team van ’t Noorden doet met je mee! Familie restaurant ’t Noorden met gescheiden ruimtes zoals het pop-up restaurant in onze grootste feestzaal. Helemaal aangekleed in de herfst. Heerlijke Hollandse gerechten en dranken afgestemd op uw familie.
Wij zijn open van woensdag t/m zondag voor lunch en diner en we hebben heel veel ruimte! Meer informatie en reserveren kan via onze website.
Blijf gezond!
Team ‘t Noorden✨