Haal 't Noorden in huis -
De lekkerste afhaal gerechten!

Pannenkoekenhuys 't Noorden

Voor iedereen wat lekkers!

’t Noorden (van Aalten) heeft de beste pannenkoeken, maar nog zo veel meer. Geniet van een uitgebreide lunch, authentieke burgers, ambachtelijk gebakken pannenkoeken, schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten. Vier ‘t leven in het restaurant of op het bloemrijke terras met uitzicht op de grote speeltuin met de beroemde locomotief.

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuis het graan zien groeien. Om het jaar in augustus vieren we het met een groot en spectaculair oogstfeest.

Uiteraard houden wij graag rekening met dieten, zoals glutenvrij of lactosevrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

3 speerpunten:

  • Eerlijke ingrediënten
    Het meel waarmee onze pannenkoeken worden gebakken is afkomstig van familiebedrijf molen Gunnewick De Vier Winden uit Vragender. Een ambachtelijke maalderij, graan- en meelhandel dat sinds 1862 meel produceert uit zowel biologische als conventionele granen.
  • Meer dan pannenkoeken.
    Ons menu is groter dan alleen maar pannenkoeken. Naast de frites & snacks, kindergerechten en maandspecials serveren we ook onze eigen filetschnitzels, maar ook Hollandse grand café gerechten.
  • Prijswinnende pannenkoeken
    Tijdens meerdere vakwedstrijden heeft het team van ’t Noorden de top 10 van Nederland gehaald wanneer het aankomt op het bakken van pannenkoeken. De hoogste notering is tot nu toe een 3e plek geweest van bijna 400 pannenkoekenhuizen in Nederland.

Menukaart

Voor iedereen wat lekkers...

Nieuwe afhaal menukaart vanaf november 2020
Openingstijden:

Januari / Februari / Maart

Donderdag t/m zondag van 16.00 – 19.30 uur

De lekkerste pannenkoeken, maar ook Kipsaté, Noorden Classic Burger, Champignons Dordogne
en nog veel meer zoals de vega Moving Mountain Burger!

Afhalen en Take Away

Thuis uit eten

Alle gerechten die op de menukaart staan kunnen ook afgehaald worden.
PANNENKOEKEN AFHALEN?
Hoe werkt het?
👀 Bekijk onze menukaart
☎️Bel 0543-472551
⏱We werken met een maximaal aantal bestellingen per kwartier.
👨🏻‍🍳Wij zorgen dat de gerechten op de afgesproken tijd klaar staan.
💳Bij het afhaal loket graag betalen met PIN. Aan de voorzijde van het pand hebben we een afhaalpunt gecreëerd. Vanuit de ijssalon. 🔨
🏡Neem de pannenkoeken mee naar huis.
🥞Eet smakelijk!
=============
📍Pannenkoekenhuys ‘t Noorden
Lichtenvoordsestraatweg 44 – AALTEN – 0543-472551

't Noorden Jumbo Dinerbox

3 gangen menu voor 2 personen voor €35,-

Spaar mee voor een DINERBOX VOOR TWEE! Heerlijk genieten van een 3-gangen dinerbox voor twee personen voor slechts € 35,-. Sparen kan bij de deelnemende jumbo vestigingen van 13 januari t/m 14 februari 2021. Bestellen kan van 13 januari tot en met 31 maart 2021.

Pannenkoekenhuys en Familierestaurant ’t Noorden
SERVEERT DE JUMBO DINERBOX OP:
Donderdag t/m zondag van 16:00 tot 19:30 uur
LET OP! DEADLINE BESTELLEN = dezelfde dag vanaf 15:00 uur.
Bij bestellen wordt er een tijd afgesproken wanneer u het heerlijk warm kunt afhalen.

’t Noorden Jumbo Dinerbox

3 gangen keuze menu voor 2 personen

Kant-en-klaar dus direct thuis aan tafel genieten

Tomatensoep met balletjes
Of
Groentesoep met rundvlees
==========
Noorden classic burger met roseval aardappeltjes, slamelange en mayo
Of
Kipsaté met atjar, kroepoek en roseval aardappeltjes

Of
Schnitzel met champignon roomsaus
Of
Vega moving mountain burger
Alle gerechten worden geserveerd met roseval aardappeltjes, slamelange en mayo
==========
Brownie & ijs potje
Of
Monchou met bastogne en kersen

Laatste nieuws

Ken jij iemand die in een gelukkig team wil werken?

Crisis? Het is pas crisis als de creativiteit op is. Inmiddels heeft ‘t Noorden de internetzeepbel in 2001 overleefd, toen zijn er twee zalen bijgebouwd, het terras en speeltuin zijn zelfs uitgebreid. Wat denk je van de krediet crisis van 2007-2010? Hieruit is 't Pannenkoekenhuys ontstaan. Terwijl we nog midden in de Coron...
Lees verder Meer Nieuws

Agenda

VR
19
MRT

Noorden Wandel Weekend

Lekker wandelen met de hap en stap routes. We hebben verschillende routes klaarliggen, van 5km tot aan 18,7 km. Deze wandelroutes zijn inclusief brunchtastjes van 't Noorden! Het brunchtasje bestaat uit: - Uniek Noorden tasje - Mini chocolade broodje - Mini koffie broodje - Pannenkoek wrap carpaccio - Kornbol gezond...
Lees verder
VR
19
MRT

Familie stapel pannenkoeken!

Zijn ze bij jullie thuis ook zo gek op pannenkoeken? Vrijdag 19 maart (Nationale pannenkoekendag) kun je bij ’t Noorden een familiestapel bestellen en afhalen. Familiestapel pannenkoeken eten met het gezin! Het restaurant is helaas gesloten, maar gelukkig hebben ze een oplossing gevonden om jou en je zi...
Lees verder
VR
19
MRT

Pannenkoeken voor Opoe of Moeke!

Pannenkoeken bestellen voor Opoe of Moeke op nationale pannenkoeken dag! Nationale pannenkoeken dag staat natuurlijk bekend om de pannenkoeken, maar wat is nou de achterliggende gedachte? Eén op de vier ouderen voelt zich alleen en met de landelijke pannenkoeken dag krijgen ze nu een beetje (extra) aanda...
Lees verder

’t Noorden derde van Nederland!

Simon Heusinkveld van Pannenkoekenhuys ’t Noorden is derde geworden bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won op donderdag 17 januari de bronzen medaille tijdens de Horecava in Amsterdam met zijn creatie ‘Of je Worst Lust?!’

Of je worst lust
De winnende pannenkoek van ’t Noorden heet: “Of je Worst Lust?!” Een pannenkoek met zuurkool dat gekookt is in Borghman Bokbier, kook en rookworst van Keurslager Gleis, prei, afgegarneerd met wat uitgebakken spek, krokantje van brood, augurkmayo en een chipje van zoete aardappel. De basis van het prijswinnende pannenkoeken beslag van ’t Noorden is met meel, boekweit en bloem van Molen De Vier Winden uit Vragender. Deze samensmelting van ingrediënten en de presentatie van Simon hebben ervoor gezorgd dat hij met de bronzen medaille terug naar Aalten ging. Een fantastische prestatie en daarmee de lekkerste pannenkoek van de provincie Gelderland.

Foto: Tamara Verheij | [Lees hier het volledige bericht]

't Noorden dringt door tot de Terras Top 100 van Nederland

Top recensie van Misset Horeca

“Een kleurenpracht schittert je tegemoet als je het terras van ‘t Noorden in Aalten oploopt. Dat is te danken aan de stoelen die een regenboog aan diversiteit vormen.

’t Noorden is een partycentrum en pannenkoekenhuis, en aangezien we niet komen feesten, gaan we voor de pannenkoek. Maar eerst de drankjes. Die worden netjes met het logo naar voren gedraaid. Het getapte bier heeft een perfecte schuimkraag tot de laatste druppel. Dan de pannenkoeken, prima uiteraard. Ze vullen erg goed en blijven tot op het laatste stukje warm.

Dit is een zaak die zich, op dit soort tijden, richt op ouders met kinderen. Dankzij de grote speeltuin aan het terras kunnen de kinderen zich prima vermaken hier, en de ouders kunnen rustig vanaf datzelfde terras de kinderen in de gaten houden. Prima opgelost zo. Maar, zo ervaren we zelf, ook zonder kinderen is het bij ‘t Noorden oprecht genieten van een fijne pannenkoek.”

Het Terras

Heerlijk een drankje nemen in de zon op ons kleurrijke terras

Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht op de grote speeltuin. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een prettig verblijf. Want ook de omgeving van ’t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur en dat is hier zeker te zien. Er worden aan de overzijde, op de parkeerplaats, ook 4 camperplaatsen aangeboden.

Speeltuin

Beleef de beroemde locomotief van 't Noorden en leef je uit!

Stap in en beleef de beroemde trein van ’t Noorden. Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleuter toestellen staan. Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter.

Om de speeltuin heen rijdt een op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden. Onvergetelijk!

KinderzwerfboekStation

Ambassadeur van KinderHulp Nederland

Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Maar lezen is vooral ook erg leuk en ontspannend. Wij van ’t Noorden willen daarom alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. In ons restaurant staat namelijk een KinderzwerfboekStation. Kinderen mogen hier een boek ophalen om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers. Deze kun je op de boeken plakken die jij hebt meegenomen en wilt laten zwerven. Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl

De Noordelingen

Ga mee op reis bij ‘t Noorden in Aalten en ervaar de spannende verhalen en legendes van de Noordelingen.

Aalten ligt in het Oostelijke deel van de Achterhoek. Een rustig gebied met een bijzonder lange historie dat terug gaat naar de ijstijd. Precies op deze centrale plek komen de legendes van De Noordelingen samen. De Noordelingen zijn elfachtige kleine aardmannetjes die onder de grond wonen in het speelparadijs van ‘t Noorden in Aalten. Het is een kabouterachtig volkje met eigenschappen van Duitse kobolden en Scandinavische elfen. Ze verrichten doorgaans allerhande klusjes voor de mensen. Ze staan bekend om hun zachtaardigheid en beschermende karakter naar kinderen.

De Noordelingen struinen af en toe door het stelsel van ‘gängeskes’ in Aalten, langs het Nationaal Onderduikmuseum in het dorp en dan richting smokkeldorp Dinxperlo om vervolgens af te buigen naar Boekenstad Bredevoort. Ze springen graag achterop bij mensen die een wandel of
fietsroute in de buurt doen. Zo blijven ze op de hoogte van alle nieuws uit de regio en kunnen ze buitenstaanders die kwaadwillend zijn op tijd tegen houden.

Boven op de bult, bij ‘t Noorden, kunnen ze mooi alles in de gaten houden en zodoende de gasten verwelkomen en veilig houden. Daarnaast helpen ze ook mee met allerlei klussen rondom ‘t Noorden waarna ze heerlijke pannenkoeken krijgen. Uiteraard met hun eigengemaakte stroop.

Kijk vooral even bij de kids arrangementen pagina!

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.