Een heerlijke pannenkoek eten in de coupé
of terras met uitkijk op de speeltuin!

Pannenkoekenhuis

Pannenkoeken van eerlijke gerechten

Je voelt je welkom bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden in Aalten. Met Achterhoekse gastvrijheid word je elke maand weer verrast door de ‘pannenkoek van de maand’. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Je zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon waar pannenkoeken ambachtelijk met de pan worden gebakken. Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen een Wagonnetje waarmee ze een cadeautje kunnen uitzoeken.

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuis het graan zien groeien. Om het jaar in augustus oogsten we het en ben je van harte uitgenodigd op het Aaltens Oogstfeest.

Uiteraard houden wij rekening met diëten, zoals glutenvrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

3 speerpunten:

 • Eerlijke ingrediënten
  Het meel waarmee onze pannenkoeken worden gebakken is afkomstig van familiebedrijf molen Gunnewick De Vier Winden uit Vragender. Een ambachtelijke maalderij, graan- en meelhandel dat sinds 1862 meel produceert uit zowel biologische als conventionele granen.
 • Meer dan pannenkoeken.
  Ons menu is groter dan alleen maar pannenkoeken. Naast de lunchgerechten, frites & snacks, kindergerechten en maandspecials serveren we ook onze eigengemaakte filetschnitzels.
 • Prijswinnende pannenkoeken
  Tijdens meerdere vakwedstrijden heeft het team van ’t Noorden de top 10 van Nederland gehaald wanneer het aankomt op het bakken van pannenkoeken. De hoogste notering is tot nu toe een 3e plek geweest van bijna 400 pannenkoekenhuizen in Nederland.

‘t Noorden dringt door tot de Terras Top 100 van 2019

Partycentrum en Pannenkoekenhuys ’t Noorden staat in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2019. Dat maakte het horecavakblad Misset Horeca vorige week bekend in de jaarlijkse Misset Horeca Terras Top 100. ‘t Noorden staat bovendien landelijk op de 80e plek van de beste terrassen van Nederland. “Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat…”, zegt eigenaar familie Hüning van ’t Noorden.

Top recensie bij ‘t Noorden
‘t Noorden scoort goed op gastvrijheid van de medewerkers, vermaak voor de kinderen en ook erg belangrijk, kwaliteit van eten en drinken.
“Een kleurenpracht schittert je tegemoet als je het terras van ‘t Noorden in Aalten oploopt. Dat is te danken aan de stoelen die een regenboog aan diversiteit vormen. De drankjes worden netjes met het logo naar voren gedraaid. Het getapte bier heeft een perfecte schuimkraag tot de laatste druppel. Dan de pannenkoeken, prima uiteraard. Ze vullen erg goed en blijven tot op het laatste stukje warm.” staat er in het juryrapport te lezen.

[Lees hier het volledige bericht]

’t Noorden derde bij "De Lekkerste Pannenkoek" van 2020

Simon Heusinkveld van Pannenkoekenhuys ’t Noorden is derde geworden bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won op donderdag 17 januari de bronzen medaille tijdens de Horecava in Amsterdam met zijn creatie ‘Of je Worst Lust?!’

Of je worst lust
De winnende pannenkoek van ’t Noorden heet: “Of je Worst Lust?!” Een pannenkoek met zuurkool dat gekookt is in Borghman Bokbier, kook en rookworst van Keurslager Gleis, prei, afgegarneerd met wat uitgebakken spek, krokantje van brood, augurkmayo en een chipje van zoete aardappel. De basis van het prijswinnende pannenkoeken beslag van ’t Noorden is met meel, boekweit en bloem van Molen De Vier Winden uit Vragender. Deze samensmelting van ingrediënten en de presentatie van Simon hebben ervoor gezorgd dat hij met de bronzen medaille terug naar Aalten ging. Een fantastische prestatie en daarmee de lekkerste pannenkoek van de provincie Gelderland.

Foto: Tamara Verheij | [Lees hier het volledige bericht]

Menukaart

Voor iedereen wat lekkers!

Menukaart Pannenkoekenhuis ’t Noorden.

Klik hieronder op de menukaart:

Wagonnetje

Spaar je ze of wil je meteen een cadeau?

‘t Wagonnetje
Bij elke kinderpannenkoek en elk kindergerecht krijgen de kinderen
een Wagonnetje. Een Wagonnetje kan gebruikt worden om een cadeautje te winnen in de grijpkraan. Let op: altijd prijs!

Het terras

Heerlijk een drankje nemen in de zon op ons prachtige terras

Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht hebt op de grote speeltuin. Er worden ook 4 camperplaatsen aangeboden op de ruime parkeerplaats. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een verblijf. Want ook de omgeving van ’t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur en dat is hier zeker te zien.

Speeltuin

Stap snel in de beroemde locomotief van ‘t Noorden

Stap in en beleef de beroemde locomotief van speeltuin ’t Noorden! Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleutertoestellen staan.

Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter. Om de speeltuin heen rijdt een op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden. 

Onbeperkt pannenkoeken eten!

Elke donderdag

Volwassenen 10,50 p.p. | Kids (t/m 12 jaar) 7,50 p.p.
Zoete of hartige pannenkoeken met 2 toppings

U kunt uw pannenkoek samenstellen uit de volgende toppings:
Hartig: ham, salami, spek, kaas, ui, prei, paprika, champignon en tomaat
Zoet: appel, rozijn, gember, ananas, jam of vanille ijs

 • U kunt kiezen uit maximaal 2 toppings per pannenkoek.
 • Poedersuiker en stroop komt op tafel
 • Om een nieuwe pannenkoek te mogen bestellen dient van de vorige pannenkoek minimaal ¾ op te zijn gegeten.
 • Onze keuken is geopend tot 19:30
 • Al onze pannenkoeken zijn ook glutenvrij en lactosevrij te bestellen.
 • Om zeker te zijn van een plek raden wij aan te reserveren.
 • Alleen op donderdag geldig. Niet geldig op feestdagen.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen
 • Prijs is exclusief consumpties
 • Voor overige vragen kunt u terecht bij een van onze medewerkers
 • Deze actie loopt van oktober t/m maart

Pannenkoeken proeverij!

Elke woensdag

Volwassenen 21,50 p.p.

Elke woensdag is het genieten bij ’t Noorden op gezellige wijze! Uitgebreid genieten van allerlei lekkernijen! Drie gangen op een bijzondere wijze gepresenteerd. Op woensdag te reserveren vanaf 12:00. Vanaf 2 personen.

Bekijk hier het gehele arrangement!

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.