Haal 't Noorden in huis -
De lekkerste afhaal gerechten!

Pannenkoekenhuys 't Noorden

Voor iedereen wat lekkers!

’t Noorden (van Aalten) heeft de beste pannenkoeken, maar nog zo veel meer. Geniet van een uitgebreide lunch, authentieke burgers, ambachtelijk gebakken pannenkoeken, schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten. Vier ‘t leven in het restaurant of op het bloemrijke terras met uitzicht op de grote speeltuin met de beroemde locomotief.

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuis het graan zien groeien. Om het jaar in augustus vieren we het met een groot en spectaculair oogstfeest.

Uiteraard houden wij graag rekening met dieten, zoals glutenvrij of lactosevrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

3 speerpunten:

  • Eerlijke ingrediënten
    Het meel waarmee onze pannenkoeken worden gebakken is afkomstig van familiebedrijf molen Gunnewick De Vier Winden uit Vragender. Een ambachtelijke maalderij, graan- en meelhandel dat sinds 1862 meel produceert uit zowel biologische als conventionele granen.
  • Meer dan pannenkoeken.
    Ons menu is groter dan alleen maar pannenkoeken. Naast de frites & snacks, kindergerechten en maandspecials serveren we ook onze eigen filetschnitzels, maar ook Hollandse grand café gerechten.
  • Prijswinnende pannenkoeken
    Tijdens meerdere vakwedstrijden heeft het team van ’t Noorden de top 10 van Nederland gehaald wanneer het aankomt op het bakken van pannenkoeken. De hoogste notering is tot nu toe een 3e plek geweest van bijna 400 pannenkoekenhuizen in Nederland.

Menukaart

Voor iedereen wat lekkers...

Nieuwe afhaal menukaart vanaf november 2020
Openingstijden:

November – December – Januari

Vrijdag t/m Maandag van 16.00 – 19.30 uur

Tadaáá, hierbij onze nieuwe menukaart!
Deze hebben we met wat verschillende gerechten uitgebreid zoals:
Kipsaté, Noorden Classic Burger, Champignons Dordogne
en nog veel meer zoals de vegan Moving Mountain Burger!

Oostenrijkse weekenden!
15 t/m 18 januari
22 t/m 25 januari
19 t/m 22 februari

Afhalen in Oostenrijkse sferen met Oostenrijkse gerechten! Naast onze afhaal gerechten kan je nu ook genieten van de berghutklassiekers in je huiskamer! Verlang jij ook zo naar die Kaiserschmarrn, Apfelstrudel of Tiroler Gröstl op de piste? Als we niet naar de berghutjes toe kunnen, halen we de sfeer naar Aalten!

Afhalen en Take Away

Thuis uit eten

Alle gerechten die op de menukaart staan kunnen ook afgehaald worden.
PANNENKOEKEN AFHALEN?
Hoe werkt het?
👀 Bekijk onze menukaart
☎️Bel 0543-472551
⏱We werken met een maximaal aantal bestellingen per kwartier.
👨🏻‍🍳Wij zorgen dat de gerechten op de afgesproken tijd klaar staan.
💳Bij het afhaal loket graag betalen met PIN. Aan de voorzijde van het pand hebben we een afhaalpunt gecreëerd. Vanuit de ijssalon. 🔨
🏡Neem de pannenkoeken mee naar huis.
🥞Eet smakelijk!
=============
📍Pannenkoekenhuys ‘t Noorden
Lichtenvoordsestraatweg 44 – AALTEN – 0543-472551

Lunch bij 't Noorden

Werp een blik in onze menukaart en maak kennis met bijvoorbeeld de Heurnse Pannenkoek of probeer eens de lekkere lunch broodjes of een maaltijdsalades?  Naast pannenkoeken serveren we namelijk ook andere gerechten zoals diverse broodjes, soepen, salades en ook andere warme gerechten zoals de heerlijke Noorden Uitsmijter of de beroemde Club Sandwich!

Diner bij 't Noorden

Pannenkoeken en meer

’t Noorden heeft de beste pannenkoeken, maar nog zoveel meer. Geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in de treinbanken of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin. Kijk ook naar onze arrangementen pagina voor inspiratie!

Daily Deals

Elke dag wat lekkers!

Elke Woensdag: 3 Gangen Menu
Elke Donderdag: Onbeperkt Pannenkoeken Eten
Elke Vrijdag: Burger & Bier Special
Elke Zaterdag: Zoete Zaterdag
Elke Zondag: Lazy Sunday Brunch

Klik op een van de bovenstaande links voor het gehele arrangement, voorwaarden en reserveringssysteem!

Tot snel bij ’t Noorden! 

Laatste nieuws

Jumbo Dinerbox van ’t Noorden

Pannenkoekenhuys en Familierestaurant 't Noorden SERVEERT DE JUMBO DINERBOX OP: Vrijdag t/m maandag van 16:00 tot 19:30 uur 
LET OP! DEADLINE BESTELLEN = dezelfde dag vanaf 15:00 uur. Bij bestellen wordt er een tijd afgesproken wanneer u het heerlijk warm kunt afhalen. 't Noorden Jumbo Dinerbox 3 gangen menu...
Lees verder Meer Nieuws

Agenda

VR
22
JAN

Oostenrijks weekend!

22 t/m 25 januari

Afhalen in Oostenrijkse sferen met Oostenrijkse gerechten! Naast onze afhaal gerechten kan je nu ook genieten van de berghutklassiekers in je huiskamer! Verlang jij ook zo naar die Kaiser
...
Lees verder
WO
27
JAN

Nationale voorleesdagen!

Kelner Koen Kidsaflevering 5 🎥 Hoi, ik ben Kelner Koen! De aankomende tijd hebben we leuke activiteiten waar jullie vanuit huis aan mee kunnen doen! 👨🏼‍🎨 Koen kan nu niet kelneren als gastheer omdat de horeca even dicht is. Daarom heeft hij zijn energie omgezet om toch nog gastvrij te kunnen zijn naar onze allerkleinste ...
Lees verder
ZO
31
JAN

Lazy Sunday Brunch!

De dag van de Croissant! Op zondag 31 januari is de dag van de croissant, dit kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Ga jij lekker brunchen op deze lazy sunday? 😏 Natuurlijk hoort hier weer een overheerli
...
Lees verder

’t Noorden derde van Nederland!

Simon Heusinkveld van Pannenkoekenhuys ’t Noorden is derde geworden bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won op donderdag 17 januari de bronzen medaille tijdens de Horecava in Amsterdam met zijn creatie ‘Of je Worst Lust?!’

Of je worst lust
De winnende pannenkoek van ’t Noorden heet: “Of je Worst Lust?!” Een pannenkoek met zuurkool dat gekookt is in Borghman Bokbier, kook en rookworst van Keurslager Gleis, prei, afgegarneerd met wat uitgebakken spek, krokantje van brood, augurkmayo en een chipje van zoete aardappel. De basis van het prijswinnende pannenkoeken beslag van ’t Noorden is met meel, boekweit en bloem van Molen De Vier Winden uit Vragender. Deze samensmelting van ingrediënten en de presentatie van Simon hebben ervoor gezorgd dat hij met de bronzen medaille terug naar Aalten ging. Een fantastische prestatie en daarmee de lekkerste pannenkoek van de provincie Gelderland.

Foto: Tamara Verheij | [Lees hier het volledige bericht]

't Noorden dringt door tot de Terras Top 100 van Nederland

Top recensie van Misset Horeca

“Een kleurenpracht schittert je tegemoet als je het terras van ‘t Noorden in Aalten oploopt. Dat is te danken aan de stoelen die een regenboog aan diversiteit vormen.

’t Noorden is een partycentrum en pannenkoekenhuis, en aangezien we niet komen feesten, gaan we voor de pannenkoek. Maar eerst de drankjes. Die worden netjes met het logo naar voren gedraaid. Het getapte bier heeft een perfecte schuimkraag tot de laatste druppel. Dan de pannenkoeken, prima uiteraard. Ze vullen erg goed en blijven tot op het laatste stukje warm.

Dit is een zaak die zich, op dit soort tijden, richt op ouders met kinderen. Dankzij de grote speeltuin aan het terras kunnen de kinderen zich prima vermaken hier, en de ouders kunnen rustig vanaf datzelfde terras de kinderen in de gaten houden. Prima opgelost zo. Maar, zo ervaren we zelf, ook zonder kinderen is het bij ‘t Noorden oprecht genieten van een fijne pannenkoek.”

Het Terras

Heerlijk een drankje nemen in de zon op ons kleurrijke terras

Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht op de grote speeltuin. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een prettig verblijf. Want ook de omgeving van ’t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur en dat is hier zeker te zien. Er worden aan de overzijde, op de parkeerplaats, ook 4 camperplaatsen aangeboden.

Speeltuin

Beleef de beroemde locomotief van 't Noorden en leef je uit!

Stap in en beleef de beroemde trein van ’t Noorden. Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleuter toestellen staan. Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter.

Om de speeltuin heen rijdt een op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden. Onvergetelijk!

KinderzwerfboekStation

Ambassadeur van KinderHulp Nederland

Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Maar lezen is vooral ook erg leuk en ontspannend. Wij van ’t Noorden willen daarom alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. In ons restaurant staat namelijk een KinderzwerfboekStation. Kinderen mogen hier een boek ophalen om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers. Deze kun je op de boeken plakken die jij hebt meegenomen en wilt laten zwerven. Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.