Haal 't Noorden in huis -
De lekkerste afhaal gerechten!

Pannenkoekenhuys 't Noorden

Voor iedereen wat lekkers!

’t Noorden (van Aalten) heeft de beste pannenkoeken, maar nog zo veel meer. Geniet van een uitgebreide lunch, authentieke burgers, ambachtelijk gebakken pannenkoeken, schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten. Vier ‘t leven in het restaurant of op het bloemrijke terras met uitzicht op de grote speeltuin met de beroemde locomotief.

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuis het graan zien groeien. Om het jaar in augustus vieren we het met een groot en spectaculair oogstfeest.

Uiteraard houden wij graag rekening met dieten, zoals glutenvrij of lactosevrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

3 speerpunten:

 • Eerlijke ingrediënten
  Het meel waarmee onze pannenkoeken worden gebakken is afkomstig van familiebedrijf molen Gunnewick De Vier Winden uit Vragender. Een ambachtelijke maalderij, graan- en meelhandel dat sinds 1862 meel produceert uit zowel biologische als conventionele granen.
 • Meer dan pannenkoeken.
  Ons menu is groter dan alleen maar pannenkoeken. Naast de frites & snacks, kindergerechten en maandspecials serveren we ook onze eigen filetschnitzels, maar ook Hollandse grand café gerechten.
 • Prijswinnende pannenkoeken
  Tijdens meerdere vakwedstrijden heeft het team van ’t Noorden de top 10 van Nederland gehaald wanneer het aankomt op het bakken van pannenkoeken. De hoogste notering is tot nu toe een 3e plek geweest van bijna 400 pannenkoekenhuizen in Nederland.

Afhaalloket en Take Away

Thuis uit eten

PANNENKOEKEN AFHALEN?
Hoe werkt het?
👀 Bekijk onze webshop en reken gemakkelijk via iDeal af!
De online webshop vindt je hier: https://bit.ly/3v697SU
Webshop Pannenkoekenhuys 't Noorden
🔨Bij bestellingen minder dan 30 minuten van te voren graag even bellen naar 0543-472551
👨🏻‍🍳Wij zorgen dat de gerechten op de afgesproken tijd klaar staan.
Aan de voorzijde van het pand hebben we een afhaalpunt gecreëerd.
🏡Neem de pannenkoeken mee naar huis.
🥞Eet smakelijk!
=============
📍Pannenkoekenhuys ‘t Noorden
Lichtenvoordsestraatweg 44 – AALTEN – 0543-472551
Take Away Openingstijden:
Donderdag t/m zondag 16:00 tot 19:30 uur

Pannenkoekenhuys en Terras

Voor iedereen wat lekkers...

Meer informatie over tafels reserveren en de nieuwe menukaart aan tafel volgt zo spoedig mogelijk.

De lekkerste pannenkoeken, maar ook Kipsaté, Noorden Classic Burger, Champignons Dordogne en nog veel meer zoals de vega Moving Mountain Burger… Bestel nu snel en gemakkelijk via onze webshop!

Take Away Openingstijden:
Donderdag t/m zondag 16:00 tot 19:30 uur

Laatste nieuws

Versoepeling 20 april 2021

𝐕𝐄𝐑𝐒𝐎𝐄𝐏𝐄𝐋𝐄𝐍? 🙋🏼‍♂️🌟 Nou, wij gaan zeker versoepelen. We hebben namelijk een nieuwe online webshop. Lekker soepel. We hebben het positief getest, daarna geproefd en het was heerlijk... zeker de tomaten soep! We (L) verSOEPelen! 𝐖𝐚𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠🚶🏼 Alle gekheid op een stokje in deze huidige wereld, er zijn namelijk twee flamingo...
Lees verder Meer Nieuws

Agenda

DI
27
APR

Koningsdag 2021

De koning is jarig! Lekker wandelen of E-Chopper rijden?  KONINGSDAG ‘t Noorden 2021🧡
 • Koningswandeling met Knapzak en Trekzak route
 • Koningsdag E-Chopper Tour met Bubbelbal
 • Achterhoekse Foodrally met Beneman
 • Take-Away Koffie corner en Restaurant gerechten
...
Lees verder
DI
27
APR

Koningsdag E-Chopper

L𝐞𝐤𝐤𝐞𝐫 ‘op de koning’ 𝐄-𝐂𝐡𝐨𝐩𝐩𝐞𝐫 𝐫𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐞𝐠? ✨🌞 Arrangement inclusief 3 uur lang chopper rijden & Trekzak: - Uniek Noorden tasje - Mini chocolade broodje - Mini koffie broodje - Pannenkoek wrap carpaccio - Sandwich gezond - Druiven - Flesje water - Jus d’ Orange - Koffie/thee ...
Lees verder
ZO
09
MEI

Moederdag!

M A M A • V E R W E N N E R I J 💖 Bestel voor je moeder, je vrouw of je oma een heerlijke verwennerij van ’t Noorden. Ideaal nu we bijna niet op bezoek mogen gaan, en je toch je moeder wil verrassen op deze bijzondere dag. 💐 Kip advocado salade met cherry tomaat, komkommer, croutons, olijfolie, gekookt ...
Lees verder

't Noorden dringt door tot de Terras Top 100 van Nederland

Top recensie van Misset Horeca

“Een kleurenpracht schittert je tegemoet als je het terras van ‘t Noorden in Aalten oploopt. Dat is te danken aan de stoelen die een regenboog aan diversiteit vormen.

’t Noorden is een partycentrum en pannenkoekenhuis, en aangezien we niet komen feesten, gaan we voor de pannenkoek. Maar eerst de drankjes. Die worden netjes met het logo naar voren gedraaid. Het getapte bier heeft een perfecte schuimkraag tot de laatste druppel. Dan de pannenkoeken, prima uiteraard. Ze vullen erg goed en blijven tot op het laatste stukje warm.

Dit is een zaak die zich, op dit soort tijden, richt op ouders met kinderen. Dankzij de grote speeltuin aan het terras kunnen de kinderen zich prima vermaken hier, en de ouders kunnen rustig vanaf datzelfde terras de kinderen in de gaten houden. Prima opgelost zo. Maar, zo ervaren we zelf, ook zonder kinderen is het bij ‘t Noorden oprecht genieten van een fijne pannenkoek.”

De Noordelingen

Ga mee op reis bij ‘t Noorden in Aalten en ervaar de spannende verhalen en legendes van de Noordelingen.

Aalten ligt in het Oostelijke deel van de Achterhoek. Een rustig gebied met een bijzonder lange historie dat terug gaat naar de ijstijd. Precies op deze centrale plek komen de legendes van De Noordelingen samen. De Noordelingen zijn elfachtige kleine aardmensjes die onder de grond wonen in het speelparadijs van ‘t Noorden in Aalten. Het is een kabouterachtig volkje met eigenschappen van Duitse kobolden en Scandinavische elfen. Ze verrichten doorgaans allerlei klusjes voor de mensen. Ze staan bekend om hun zachtaardigheid en beschermende karakter naar kinderen.

Boven op de bult, bij ‘t Noorden, kunnen ze mooi alles in de gaten houden en zodoende de gasten verwelkomen en veilig houden. Daarnaast helpen ze ook mee met allerlei klussen rondom ‘t Noorden waarna ze heerlijke pannenkoeken krijgen. Uiteraard met hun eigengemaakte stroop.

Kijk vooral even bij de kids arrangementen pagina!

Speeltuin

Beleef de beroemde locomotief van 't Noorden en leef je uit!

Stap in en beleef de beroemde trein van ’t Noorden. Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleuter toestellen staan. Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter.

Om de speeltuin heen rijdt een op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden. Onvergetelijk!

Het Terras

Heerlijk een drankje nemen in de zon op ons kleurrijke terras

Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht op de grote speeltuin. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een prettig verblijf. Want ook de omgeving van ’t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur en dat is hier zeker te zien. Er worden aan de overzijde, op de parkeerplaats, ook 4 camperplaatsen aangeboden.

’t Noorden derde van Nederland!

Simon Heusinkveld van Pannenkoekenhuys ’t Noorden is derde geworden bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won op donderdag 17 januari de bronzen medaille tijdens de Horecava in Amsterdam met zijn creatie ‘Of je Worst Lust?!’

Of je worst lust
De winnende pannenkoek van ’t Noorden heet: “Of je Worst Lust?!” Een pannenkoek met zuurkool dat gekookt is in Borghman Bokbier, kook en rookworst van Keurslager Gleis, prei, afgegarneerd met wat uitgebakken spek, krokantje van brood, augurkmayo en een chipje van zoete aardappel. De basis van het prijswinnende pannenkoeken beslag van ’t Noorden is met meel, boekweit en bloem van Molen De Vier Winden uit Vragender. Deze samensmelting van ingrediënten en de presentatie van Simon hebben ervoor gezorgd dat hij met de bronzen medaille terug naar Aalten ging. Een fantastische prestatie en daarmee de lekkerste pannenkoek van de provincie Gelderland.

Foto: Tamara Verheij | [Lees hier het volledige bericht]

KinderZwerfboekStation

Ambassadeur van KinderHulp Nederland

Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Maar lezen is vooral ook erg leuk en ontspannend. Wij van ’t Noorden willen daarom alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken te lezen. In ons restaurant staat namelijk een KinderzwerfboekStation. Kinderen mogen hier een boek ophalen om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je ook tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk in een KinderzwerfboekStation. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers. Deze kun je op de boeken plakken die jij hebt meegenomen en wilt laten zwerven. Voor meer informatie en de adressen van KinderzwerfboekStations: www.kinderzwerfboek.nl

Fiets en Wandelroute

In samenwerking met Achterhoek Toerisme

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.