Een heerlijke pannenkoek eten in de coupé
of terras met uitkijk op de speeltuin!

Pannenkoekenhuis

Pannenkoeken van eerlijke gerechten

Je voelt je welkom bij Pannenkoekenhuis ´t Noorden in Aalten. Met Achterhoekse gastvrijheid word je elke maand weer verrast door de ‘pannenkoek van de maand’. Dat betekent seizoensgebonden verrassingen op je bord. Je zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de Noorden Express wagon waar pannenkoeken ambachtelijk met de pan worden gebakken. Bij een kinderpannenkoek krijgen kinderen een Wagonnetje waarmee ze een cadeautje kunnen uitzoeken.

Tegenover ’t Noorden, aan de Koningsweg, is er een stuk land waar we ons eigen graan verbouwen in samenwerking met lokale boeren. Je kunt vanaf het terras en ’t pannenkoekenhuis het graan zien groeien. Om het jaar in augustus oogsten we het en ben je van harte uitgenodigd op het Aaltens Oogstfeest.

Uiteraard houden wij rekening met diëten, zoals glutenvrij beslag en serveren wij ook vegetarische gerechten.

EEN TAFEL RESERVEREN? KIES EEN DATUM:

3 speerpunten:

  • Eerlijke ingrediënten
    Het meel waarmee onze pannenkoeken worden gebakken is afkomstig van familiebedrijf molen Gunnewick De Vier Winden uit Vragender. Een ambachtelijke maalderij, graan- en meelhandel dat sinds 1862 meel produceert uit zowel biologische als conventionele granen.
  • Meer dan pannenkoeken.
    Ons menu is groter dan alleen maar pannenkoeken. Naast de lunchgerechten, frites & snacks, kindergerechten en maandspecials serveren we ook onze eigengemaakte filetschnitzels.
  • Prijswinnende pannenkoeken
    Tijdens meerdere vakwedstrijden heeft het team van ’t Noorden de top 10 van Nederland gehaald wanneer het aankomt op het bakken van pannenkoeken. De hoogste notering is tot nu toe een 3e plek geweest van bijna 400 pannenkoekenhuizen in Nederland.

Menukaart

Voor iedereen wat lekkers!

Menukaart Pannenkoekenhuis ’t Noorden.

Klik hieronder op de menukaart:

Wagonnetje

Spaar je ze of wil je meteen een cadeau?

‘t Wagonnetje
Bij elke kinderpannenkoek en elk kindergerecht krijgen de kinderen
een Wagonnetje. Een Wagonnetje kan gebruikt worden om een cadeautje te winnen in de grijpkraan. Let op: altijd prijs!

Het terras

Heerlijk een drankje nemen in de zon op ons prachtige terras

Het terras is open tijdens zomerse dagen met goed zicht hebt op de grote speeltuin. Er worden ook 4 camperplaatsen aangeboden op de ruime parkeerplaats. De centrale ligging bij Aalten en de faciliteiten maken het een ideale plek voor een verblijf. Want ook de omgeving van ’t Noorden is schitterend. De Achterhoek staat bekend om zijn natuur en dat is hier zeker te zien.

Speeltuin

Stap snel in de beroemde locomotief van ‘t Noorden

Stap in en beleef de beroemde locomotief van speeltuin ’t Noorden! Met rubberen valtegels in het eerste gedeelte van de speeltuin wordt rekening gehouden met een leeftijdsdoelgroep van 2 tot 6 jaar waarvoor enkele peuter en kleutertoestellen staan.

Midden in de speeltuin is een grote air-trampoline, een overdekte zandbak, een klim en glij paradijs en een kabelbaan van 20 meter. Om de speeltuin heen rijdt een op schaal na gebouwde locomotief waar kinderen voor €1,00 twee rondjes in mogen mee rijden. 

Openingstijden Pannenkoekenhuys

Dinsdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

Dagelijks geopend

van 11.00 - 20.00 uur

Woensdag t/m zondag

van 11.00 - 20.00 uur

0543 - 472551
info@het-noorden.com
Lichtenvoordsestraatweg 44
7121 RA Aalten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Laat een bel mij terug notitie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.